Gazete Vatan Logo

Sen Anlat Karadeniz'de bomba gelişme!

Sezon finalinde akıllarda birçok soru işareti bırakan Sen Anlat Karadeniz, yeni sezon fragmanında dikkatleri üzerine topladı.

Sen Anlat Karadeniz'de bomba gelişme!

Sen Anlat Karadeniz, geçtiğimiz sezon finalinin ardından yeni sezona bol aksiyonlu bir bölümle başlayacak. Tahir ile Nefes'i gemide köşeye sıkıştıran Vedat, bu işi bitirmek için Vedat'ın ellerini bağlamış ve denize atmıştı. Sen Anlat Karadeniz'in sezon finalinde yaşanan bu olayların ardından seyirciler, dizinin başrolünde yer alan Tahir'in yeni sezondaki durumunu sorgulamaya başladı. Peki, Sen Anlat Karadeniz yeni sezona ne zaman başlayacak? İşte, yayımlanan yeni fragman ve dizi hakkında merak edilen bazı detaylar

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZONA 19 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

Yeni sezona 19 Eylül Çarşamba günü başlayacak olan Sen Anlat Karadeniz, yeni fragmanıyla izleyicisinin karşısına çıktı. Evladı ve kendi canını kurtarmak için kaçtığı Karadeniz'de Tahir'in şefkat dolu omuzlarına sığınan Nefes, kendisini koruyup kollayan adamın çaresiz gözlerle denizin dibini boylayışını izlemiştir. Sen Anlat Karadeniz yeni sezon fragmanında denizin altında bir şekilde ellerini çözen Tahir, botun üzerindeki Vedat'ı yakalamış ve hakettiği muameleyi göstermiştir.

Haberin Devamı

Nefes ve oğlu, Vedat Sayar'ın zulmünden kurtulduğu için sevinç gösterisine başlamıştır. Ancak Vedat, her zaman olduğu gibi bundan da kurtulmayı başarmıştır.

FİNALDE NELER YAŞANMIŞTI?

Karadeniz'e veda etme zamanı gelmiştir. Deli Tahir ruhundan, canından bağlı olduğu memleketine, Nefes ve Yiğit'le kalabilmek için hasret kalmaya razıdır. Nefes en başından beri bu fikre karşı çıksa da artık onun da yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Ceylan ile Nefes'i kavuşturamayan yüreği buruk Tahir, Mustafa'nın, Vedat'ın oyunuyla hapse düştüğünü öğrendiğinde her şey arapsaçına döner. Bir yanda dağılma tehlikesiyle karşı karşıya olan, başsız kalmış Kaleliler diğer yandaysa Nefes ve Yiğit vardır. Tahir için tercih yapmak ölümden beterdir.

Bir yandan abisinin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırken diğer yandan kaçıp gittiğini düşündüğü Vedat, en tehlikeli haliyle yanı başındadır. Her şeyini kaybetmiş Vedat için tek bir savaş vardır; olanların suçlusu olarak gördüğü Tahir'in canını almak.

Haberin Devamı

Deli Tahir ailesi ve sevdiği kadın arasında tercih yapabilecek midir? Tahir ve Nefes yanı başlarındaki Vedat tehlikesinden kurtulabilecekler midir? Yoksa Tahir ve Nefes'in sevda destanı, başladığı gibi Karadeniz'de mi son bulacaktır?

SEN ANLAT KARADENİZ'İN GENEL KONUSU NEDİR?

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkı anlatılıyor.