Gazete Vatan Logo

Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi alıyor

Selçuk Üniversitesi personel alıyor. Bugün yayınlanan ilanda son başvuru tarihi 15 Mayıs.

Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi alıyor

Selçuk Üniversitesi öğretim üyeliği kadrolarındaki boşluğu doldurmak için ilan açtı. Konya'daki

üniversite 13 tane akademisyeni bünyesine katıcak.Başvuru detayları belli oldu. Sağlık Bilimleri Fakültesi,Eğitim Fakültesi,Teknoloji Fakültesi, Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu, Sanat ve Tasarım Fakültesi,Fen Fakültesi ve Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi bölümlerine eleman alımı yapılacak. Bugün açılan ilanda son başvuru tarihi 15 Mayıs.

Üniversitenin Rektörlüğü'nden gelen açıklamaya göre;

Profesör adaylarının; özgeçmişlerini, bilimsel yayınlarını kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, sanat eserlerini, icralarını ve bunlara ilişkin dokümanı, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlik veya yüksek lisans çalışmalarını, üniversiteye katkılarını kapsayan belge ve bilgileri içeren 6 adet dosya veya 1 adet dosya ile bu dosyadaki belgeleri içeren 6 adet CD’yi ekleyerek Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir. (Dosyalar haricinde dilekçeye ayrıca özgeçmiş, Doçentlik belgesi, yayın listesi ve kurum dışından gelenler için hizmet cetveli eklenecektir).

Haberin Devamı

Doktor Öğretim Üyesi adaylarının; doktora veya tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Doktor Öğretim Üyesi başvurularında "Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru ile İlgili Atanma ve Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esasları" uyarınca Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 65 puan almış olmak ya da geçerliliği kabul edilen bir yabancı dil sınavından eşdeğer puan almış olmak gerekmektedir.

Yukarıdaki şartları taşıyan Doktor Öğretim Üyesi adaylarının; dilekçe, özgeçmiş, doktora veya tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık ya da sanatta yeterlik belgesi, Yabancı Dil belgesi, bilimsel çalışmalarını ve yayınlarını kapsayan 4 adet dosya veya 1 adet dosya ile bu

Haberin Devamı

dosyadaki belgeleri içeren 4 adet CD’yi ekleyerek İlan edilen birime başvurmaları gerekmektedir. (Dosyalar haricinde dilekçeye ayrıca özgeçmiş, yayın listesi, doktora, uzmanlık, sanatta yeterlik belgesi, Yabancı Dil belgesi ve kurum dışından gelenler için hizmet cetveli eklenecektir)