Gazete Vatan Logo

Şebnem Ferah'tan yılın ilk konseri!

New York’ta verdiği bir seri konser sonrası ayağının tozu ile Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne alan Şebnem Ferah, şarkılarıyla 4000 kişiye unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

Şebnem Ferah'tan yılın ilk konseri!

1996’da yayınladığı ilk albümü Kadın’dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah, Bostancı konserinde, üç saat boyunca ara vermeden performansını sergiledi.

Kadın’dan son albümü Parmak İzi’ne uzanan kariyerinin en vurucu şarkılarıyla yine hafızalardan silinmeyecek bir konseri kariyerine ekleyeni Ferah, ‘Çakıl Taşları’ ile dinamik başladığı performansına, ‘Başka Bir Yol Var’, ‘Küllerinden’ ve ‘Koridor’u söyleyerek, seyircisini büyüledi.

'Bu yıl aldığım en güzel hediye'
Eşşiz bir müzikal sunumla performansını gerçekleştirmeye başlayan Şebnem Ferah, art arda şarkılarını söyledikten sonra seyircisine Sevgili arkadaşlar hoşgeldiniz, ayaklarınıza sağlık’ diyerek sohbete başladıktan sonra ‘Parmak İzi albümünden ‘Başka Bir Yol Var’ı bizimle birlikte söylediniz ya hiç unutmayacağım. Benim bu yıl aldığım en güzel hediye oldu’ dedi.