Gazete Vatan Logo

Saykap'ın Güzelbahçe çalışmaları sürüyor

Saykap'ın İzmir Güzelbahçe'de geliştirmeleri devam ediyor.

Güzide Hanım Konakları ve Green Park’ın ardından Golden Park’ı hayata geçiren Saykap Group, bölgede iddiasını sürdürüyor.
Saygın Mühendislik ve Kaplan İnşaat ortaklığı olan Saykap Group, 2013 Haziran ayında yapımına başladığı ve bu yılın baharında tamamladığı Golden Park projesiyle dikkat çekiyor.
İnşaat sektöründe ve inşaat sektöründe kuruldukları günden bu yana kaliteli hizmetin adresi olmayı ilke edindikleri ile getiren firma ortaklarında Mimar Birol Saygın, "Güzelbahçe inandığımız bir bölge. Bu bölgede yaptığımız ve yapacağımız yatırımlarla daha da güçleniyoruz. Güzelbahçe’de ev sahibi olmak isteyenlere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşam alanları sunmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
Sitede bireysel yaşam
Güzelbahçe’de ilk olarak Güzide Hanım Konakları'nı tamamladıklarını ve ardından da Green Park‘ı hayata geçirdiklerini söyleyen Saygın, ‘’6,5 dönüm üzerine konumlanan Güzide Hanım Konakları’nda ev sahiplerine site hayatı içersinde bireysel yaşam alanları sunduk. İkinci projemiz olan Green Park’ı ise geçtiğimiz yıl tamamladık. Burada 11 dönüm alan üzerinde 22 villa yer alıyor. Bu projede daha geniş alan üzerinde çalıştığımız için sosyal yaşam alanlarına da yer verdik.’’ dedi.
Güven inşa ediyoruz
Saygın Mühendislik ve Kaplan İnşaat ortaklığı olarak 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren Saykap Group, hayata geçirdiği projeleriyle sektördeki iddiasını sürdürüyor. Bu doğrultuda teknolojisini sürekli yenilediğini ve tasarım anlayışıyla yeni olanı göz önünde bulundurduklarını söyleyen Birol Saygın, ‘’ Biz her şeyden önce güven inşa ediyoruz. Sağlam temellere oturan ortaklığımızın yarattığı sinerji Güzel İzmir’imizin çeşitli bölgelerinde inşa ettiğimiz konut projelerinde, yüzlerce aileye mutluluk ve huzur olarak geri dönüyor. Onlara mutlu bir yaşam sunmanın haklı gururunu yaşamaktayız. 20 yılı aşan sürede edindiğimiz güvenin karşılığını verebilmek için, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yılmadan çalışıp kaliteyi müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz’’ dedi.
Narlıdere ve Güzelbahçe bölgesinde oldukça güçlü olduklarını ve bu doğrultuda yeni yatırımlar yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Saygın, ‘’Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki yatırımlarımızda da müşterilerimizin ve potansiyel müşterilerimizin her türlü eleştiri ve önerilerini dikkate alacağız’dedi.
Sosyal hayat sunuyor
Güzelbahçe’deki üçüncü projeleri olan Golden Park’ta bu yaz itibarı ile hayatın başladığını dile getiren Saygın şöyle devam etti: ’’Geçtiğimiz yıl Haziran’da inşaata başladığımız Golden Park villalarını bu yaz sahiplaeine teslim ettik. 8,5 dönüm arazi üzerine kurulan Golden Park 24 konuttan oluşuyor. Golden Park’ta villaları birbirinden çok, uzaklaştırmadan sosyal bir ortam yaratmaya çalıştık. Tatil köyü havasında tasarladığımız projemizde açık havuz ve otopark da mevcut. Tek noktadan girişin sağlandığı Golden Park’ta 24 saat güvenlik hizmeti de sunuyoruz.’’

Haberin Devamı