Gazete Vatan Logo

Şan şöhret bana uzak şeyler

Kıyafetlerini Dolap App ile satışa sunan stil ikonu Eliz Sakuçoğlu, televizyondan gelen sunuculuk ve oyunculuk tekliflerine mesafeli olduğunu anlatarak, "Çok teklif aldım ama hiçbirini kabul etmedim, kendimi oralarda göremiyorum" diyor

Şan şöhret bana uzak şeyler

Neler yapıyorsunuz, bugünlerde?

Amerika'dayım uzun zamandır. Daha spiritüel bir süreç oldu, burada geçirdiğim kayak kazasından sonra ilk kez yine spor yapmaya başladım. Açıkçası ilk başlarda çok zorlandım ama bol bol yoga ve meditasyon dersleri alarak üstesinden geldim ve sanırım eski gücümü geri kazandım. Kendimi yeniledim bol bol güzel enerjilerle doldum ve yakında Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyorum.

Oyunculuk ve sunuculuk teklifleri alıyorsunuz ama kabul etmiyorsunuz?

Oyunculuktan, moda programı, jüri üyeliğinden magazin sunuculuğuna kadar her türlü teklifi aldım ama hiçbirini kabul etmedim, kendimi oralarda göremiyorum nedense. Şan, şöhret bunlar bana uzak şeyler. Jackie Kennedy’nin dediği gibi, “Ben ünlü olmak istemiyordum, birdenbire Kennedy oldum. ”Ben sadece Eliz’im ve Eliz olarak kalmak istiyorum.

Beran Benan'la ilişkinize dair aldığınız yeni kararlar var mı?

Hayatta her şey kısmet, 2 sendedir çok güzel giden bir ilişkimiz var, varlığına her gün şükrettiğim biriyle geleceğimin nasıl olacağına dair hiç kafa yormadan sadece onunla geçirdiğim her anın tadını çıkarıyorum.

Haberin Devamı

Marka takıntım yok

Marka bağımlılığım yok. Bir şeyi hoşuma gidiyorsa ve tarzımı yansıttığına inanıyorsam giyerim. Eğer uymuyorsa markasının hiç bir önemi kalmaz. Ancak bu dönemde Türk moda tasarımcılarını özel olarak desteklemeye başladım.

Paylaşmak müthiş bir his

Peki size tasarımcı mı, stil ikonu mu demeliyiz?

Aslında ikisi de değil. Ben sadece uzun yıllar Türkiye’de “entertainment&media” olarak andığımız sektörde hizmet vermiş biriyim. Dolayısıyla yaptığım iş aslında fikirleri 360 derece hayata geçirmek. Bu bir moda projesi de olabilir, sanat da olabilir bambaşka bir alan da olabilir hepsi de olabilir.

Dolap App'le olan işbirliğiniz nedir??

Dolap ve ben çok iyi bir ikili olduk. Dolap uygulamasını ücretsiz olarak indirerek birçok ünlünün dolabına ulaşmak mümkün artık. Ben de bugüne kadar giydiğim, çok sevilen birçok parçayı satışa sundum. Giydiklerimi, benimle özdeşleşen kıyafetleri takipçilerimle paylaşıyorum. Onlardan gelen yorumlarla çok mutlu oluyorum. Paylaşmak muhteşem bir his. Ayrıca Dolap uygulamasında satış yaparken kazançları da Mutlu Dönüşüm Fonu ile bağışlayabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

İkinci el ürün alır mısınız?

Moda alışverişlerimi kalbime yatan her yerden yapıyorum. İkinci elde benim için en önemli olan alacağım parçanın bir klasik olması. Ayrıca limitli sayıda üretilmiş ve artık günümüzde üretilmemesi önemli...