Gazete Vatan Logo

Şampiyonlar Ligi’ne SUV’larla girecek

Skoda yeni SUV modelleriyle 35 bin adetlik satışa koşmayı hedefliyor. Yüce Auto Genel Müdürü Zafer Başar, “Atağımızla Skoda’yı Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak marka haline getireceğiz” dedi.

Şampiyonlar Ligi’ne SUV’larla girecek

Skoda Auto, gösterdiği performansla dünyada 8’inci büyük pazarı haline gelen Türkiye’yi övdü. Skoda Auto’nun Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Alain Favey, Türkiye’nin öncelikli pazarlarından biri olduğunu belirterek, “Türkiye öncelik verdiğimiz ülkelerin başında geliyor. Ülkenizde şahane işler yapıldı” dedi.

29 yıllık dostluk

2018’e Türkiye’de çok hızlı başladıklarına dikkat çeken Favey, satışları bu yıl 35 bin adetlere yükseltebilecek potansiyeline sahip olduklarını söyledi. Yüce Auto ile 29 yıldır çalıştıklarının altını çizen Favey, şöyle devam etti: “Yüce Auto en uzun vadeli iş birliği yaptığımız distribütör. Doğuş Grubu’nun katılmasıyla çok daha pozitif noktaya geldik. Türkiye’de en iyi işi çıkartmaya çalışıyoruz.”

Yüce Auto’nun Genel Müdürü Zafer Başar da 2018’de SUV model atağıyla tüm zamanların satış rekorunu kırmayı hedeflediklerini söyledi. Başar, “2017’de 24 bin 600 adetlik satışa ulaştık. Hedefimiz yeni modellerle bu yıl 30 bin adede ulaşmak” diye konuştu. Yeni yıla hızlı başladıklarını ve binek oto satışlarında 6’ncılığa yükseldiklerini ifade eden Başar, Skoda’nın Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak bir marka haline getirmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Kadınlara pozitif ayrımcılık

Zafer Başar, en önemli hedefinin müşteriye dokunmak olduğunu belirterek, “Özellikle kadın müşterilerin hayatını kolaylaştırmak istiyoruz. Kadınlara özel projeler üzerinde çalışıyoruz. Pozitif ayrımcılık yapıp, bir fark yaratmak istiyoruz” diye konuştu.