Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Vagner Love'u ikna turları!

Vagner Love'u ikna turları!

Vagner Love ile yollarını ayırmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, Brezilyalı futbolcuyu ikna etmeye çalışıyor.

Vagner Love'u ikna turları!

Cenk Tosun’un, İngiltere’ye gitmesinden sonra Aytemiz Alanyaspor’dan transfer edilen Vagner Love ile yollarını ayırmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, Brezilyalı futbolcuyu ikna etmeye çalışıyor.

Brezilya’nın Corinthias Kulübü ile 500 bin euro bonservis bedeli üzerinden el sıkışan siyah-beyazlı yönetimin, Love’un geçmiş dönem alacaklarını ödemeyi kabul ettiği bildirildi. Beşiktaş Yönetimi, bu sezonun ikinci yarısındaki parayı ödememe konusunda, Vagner Love’un menajeriyle pazarlıklar yapmaya devam ediyor.

Pepe ve Negredo ile bu şekilde anlaşarak yollarını ayıran siyah-beyazlı kulüp, Love ayrılığında da, aynı taktiği uygulamaya çalışacak.

Corinthians iddiası

Öte yandan Brezilya’nın Fox Sports haber kanalına göre golcü oyuncu ülkesinin takımlarından Corinthians ile anlaştı. Love’ın, kulüple yollarını ayırmak için içerde kalan paralarını almayı beklediği bildirildi. Tarafların el sıkıştıkları, oyuncunun alacaklarını tahsil etmesiyle transferin tamamlanacağı belirtildi.

Vagner Love’un alacaklarına karşılık, sözleşmesinin kalan kısmından feragat ederek bonservisini istediğinin altı çizildi.

Haberin Devamı

(Milliyet)