Gazete Vatan Logo
Basketbol UBA'da vefat haberi üzdü

UBA'da vefat haberi üzdü

Türkiye’nin ilk yabancı basketbolcu karması Uluslararası Basketbol Akademi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı öncesi alınan bir vefat haberiyle üzüntüye boğuldu.

UBA'da vefat haberi üzdü

Türkiye’nin ilk yabancı basketbolcu karması Uluslararası Basketbol Akademi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı öncesi alınan bir vefat haberiyle üzüntüye boğuldu. Kampa İngiltere’den katılan Jaime Rillay’nin annesi henüz 46 yaşında hayata gözlerini yumarken maça genç oyun kurucusuz çıkan UBA Türkiye, Sasha Vujacic'li İ.B.B. karşısında mağlup oldu. Rillay cenazeye katılmak üzere yola çıkarken takım arkadaşları da kendisini yalnız bırakmadı.

Maç sonrası İ.B.B.'nin yıldızları Sasha Vujacic ve Zack Wright verdikleri kısa röportajda iyi bir hazırlık maçı oynadıklarını ve bu tarz organizasyonların kendilerini geliştirmek isteyen oyuncular için bir fırsat olduğunu vurgularken UBA Türkiye yetkilileri oyuncularına baş sağlığı diledi ve ilgilerinden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Bahçelievler Belediyesi Başkanı Osman Develioğlu ile yardımcıları Yakup Dalkılıç ve Zekeriya Yıldız'a şükranlarını sundular.

Jaime Rillay'nin eksikliğini geçen sene İtalya’da forma giyen Nijeryalı Samuel Toluwase ile dolduran UBA Türkiye haftaya İstanbul Teknik Üniversitesi (TB2L), Acıbadem (TB3L), Yeşilgiresun Belediyespor (TB2L) ve Sakarya Büyükşehir Belediyespor (TB2L) ile karşılaşacak.

Haberin Devamı