Gazete Vatan Logo
Futbol Türk futboluna bir muhteşem tesis daha!

Türk futboluna bir muhteşem tesis daha!

Nazilli Belediyespor ve Amatör Spor Kulüpleri Merkezi’nin temeli atıldı

Türk futboluna bir muhteşem tesis daha!

AYDIN’IN Nazilli ilçesine yapılması kararlaştıran ‘Nazilli Belediyespor ve Amatör Spor Kulüpleri Merkezi’nin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine, Aydın Valisi Erol Ayyıldız, TFF İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Başkanı Nurettin Özkat ve çok sayıda davetli katıldı.

TÖRENİN açılış konuşmasını yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Tesisimiz 2100 metre karelik toplam alanda yaklaşık 1 milyon 560 bin TL’ye mal olacaktır. Yaklaşık 1 yılda bitecek tesisimiz Nazilli’ye hayırlı olsun.

‘MÜZE DE OLACAK’

BU modern ve çok amaçlı kullanıma uygun hazırlanan sporcu kamp merkezimiz, mecburi kullanım alanlarının dışında, futbol geçmişine sahip çıkan bir müze ye de sahiptir. Katkılarından dolayı; TFF Başkanı Yıldırım Demirören, İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve yönetim kurulunun değerli üyelerine, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Spor Toto Teşkilatı’na ayrı ayrı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ayyıldız: TFF’ye teşekkür ederim

TEMEL atma töreninde konuşan Aydın Valisi Erol Ayyıldız şunları söyledi: “Görevimiz hem Nazilli’yi hem de Aydın’ı marka şehir haline getirmektir. Temeli atılan bu tesis, vatana ve millete hayırlı olsun. Türkiye Futbol Federasyonu’na oluşturulacak bu tesis için yaptığı katkılardan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.”