Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Tolga'yla 'Zengin'leşeceğim'

Tolga'yla 'Zengin'leşeceğim'

“Herkes bana ‘Tolga geldi diye moralini bozma’ diye telkinde bulunuyor. Ne canımı sıkıyorum ne de bu duruma kafamı takıyorum. O çok iyi bir kaleci ve bizim sıkı arkadaşlığımız var. Rekabet en büyük dopingtir. Bu nedenle ben de artık daha çok çalışacağım.”

Tolga'yla 'Zengin'leşeceğim'

2010-11 sezonunda 1 milyon Euro ve Emre Özkan karşılığında Denizlispor’dan kadroya katılan ve o günden beri istikrarlı şekilde forma giyemese de hiçbir hocanın vazgeçemediği Cenk Gönen, Beşiktaş’ın kaleye yaptığı Tolga Zengin takviyesine en çok sevinenlerin başında geliyor. Kalede kıyasıya rekabet yaşayacağı Tolga’nın gelişiyle kendisini daha da geliştireceğini belirten Cenk, tecrübeli kaleciyle çok sıkı ilişkilerinin olduğuna dikkat çekerken kamuoyunda oluşan “Cenk bu sezon zor forma giyer” görüşüne katılmıyor.

İşte 2 kez milli forma onuruna erişen Cenk’ten inciler: “Herkes bana “Tolga geldi diye moralini bozma, canını sıkma, kendi işine bak” diye telkinde bulunuyor. Ben de onlara, “Ne canımı sıkıyorum, ne moralimi bozuyorum, onun gelişine de en çok sevinenlerden biriyim. Tolga ağabey çok iyi ve deneyimli bir kaleci. Beşiktaş’ın kalesini korumak için ikimiz de mücadele edeceğiz. Rekabet en büyük dopingtir, en büyük motivasyondur. Bu nedenle daha çok çalışacağım. Daha çok kendime dikkat edeceğim.

Zaten Tolga ağabeyler de iyi bir arkadaşlığımız vardı. Geldikten sonra daha çok kaynaştık. Hatalarımızı, yanlışlarımızı kafa kafaya verip konuşuyoruz. İyi ki Beşiktaş’a geldi. Bu tercihinden dolayı çok mutlu oldum” karşılığını veriyorum.

‘BILIC AYRIM YAPMIYOR’

Bilic de çok iyi bir teknik direktör. Sakın bu sözlerimden eski hocamız Samet Aybaba, kötü hoca anlamı çıkmasın. Herkesin metodu farklı. Bilic öğretmeyi çok seviyor. Öğrettikleri yapılınca da mutlu oluyor. Oynayan, oynamayan ayrımı kesinlikle yapmıyor. Maçlardan sonra iyi oynayandan çok, kötü oynayana moral veriyor, yanlışlarını söylüyor. Bu sezon çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum.”

Haberin Devamı