Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sneijder ile ipler gerildi!

Sneijder ile ipler gerildi!

Menajer Guido Albers’le toplantıya gelen Wesley kendisine gelen teklifleri iletti. 2 taraf da kartlarını açık oynarken Hollandalı yıldızın vedasının önünde artık sadece mali detaylar kaldı

Sneijder ile ipler gerildi!

G.SARAY’DA bir devir sona ermek üzere! 2012-13 sezonunda sarı-kırmızılı kulübe transfer olan Wesley Sneijder, artık yolun sonuna geldi. Dün sabaha karşı İstanbul’a gelen Hollandalı yıldız, ardından öğlen saatlerinde ise menajeri Guido Albers ile birlikte başkan Özbek ve kulüp avukatı ile masaya oturdu.

1 sezon daha kontratı olan ve yıllık kazancı 4.5 milyon Euro’yu bulan Hollandalı yıldızın geleceği için yapılan toplantıda her iki taraf da sabah yapılan görüşmede her detayı masaya yatırdı ve kartlarını açık oynadı.

SÜRE İSTEDİLER!

SNEIJDER’İN menajeri Albers, gelen teklifleri de G.Saray’a sunarken herkes isteklerini ortaya koydu. Hollandalı yıldızın artık G.Saray’da yola devam etmesi bu toplantının ardından oldukça zor bir ihtimal olarak öne çıkarken artık maddi konularda uzlaşma sağlanması halinde Sneijder ile yollar resmen ayrılacak!

OYUNCUNUN 7.5 milyon Euro’luk serbest kalma bedelinin yanı sıra yıllık ücreti de bu toplantının ana gündemi olurken herkes isteklerine göre bir öneri sundu. Taraflar birbirlerinden süre isterken bir kez daha görüşülmek üzere masadan kalkıldı.

Haberin Devamı