Gazete Vatan Logo
Futbol Skibbe'den Arda için; "Asla..."

Skibbe'den Arda için; "Asla..."

Eskişehirspor'un teknik direktörü Michael Skibbe, kendisini kırmızı siyahlı takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Skibbe'den Arda için; "Asla..."

Eskişehirspor'un teknik direktörü Michael Skibbe, kendisini kırmızı siyahlı takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor'un göze hoş gelen bir futbol sergileyeceğini dile getiren Skibbe, Erkan Zengin'in transferi konusunda önemli ifadeler kullandı.

Yabancı sınırı kararını değerlendire Alman hoca, Galatasaray'da görev yaptığı dönemde birlikte çalıştığı Arda Turan örneğini verdi.

İşte Skibbe'nin o açıklamaları

"ERKAN ZENGİN UMARIM..."

"Taraftarlarımız mücadele gücü yüksek bir takım görecek. Kış dönemindeyiz doğal oalrak giden, gelen oyuncular oluyor. Erkan Zengin'in takımdan büyük bir oranda takımdan ayrıldığını söylyebiliriz. Ama futbolun doğrularını yerine getiren bir takım olacağız."

"Sağlam burada 18 ay görev aldı ve her türlü sıkıntılara rağmen başarılı bir görüntü sergiledi. Özellikle büyük takımlara karşı ne kadar dayanıklı bir takım kurduğuu gördük. Bu yüzden ona teşekkür etmek istiyorum."

"Eskişehirspor başarılı oyunculara sahip. Bazıları 3 büyük takıma gidiyor. Birçok oyuncunun İstanbul takımlarına gitti. Erkan Zengin 29 yaşında ve kendisine farklı bir yol çizdi, buna saygı duyuyorum. Ama aynı zamanda erkan'ın gidişiyle Eskişehirspor umarım ekonomik açıdan fayda sağlar."

Haberin Devamı

"ARDA ASLA PES ETMEDİ"

"Yabancı sınırını kaldırmak türk futbolu için oldukça faydalı bir durum. Bundan sonra altyapıya da bakılması gerekiyor. Sadece tek yönlü bakmamak lazım. Altyapıdan bir yerli oyuncu çıkarsa ona şans vermek gerekiyor.

"Ben Galatasaray'da çalşırken Arda Turan vardı. Arda çok genç bir oyuncuyudu. Ama Lincoln ve Harry Kewell gibi üst düzey oyuncularla oynadı ve asla pes etmedi. Onların arasında yetişti ve kendisini sıyırdı. imdi nerede oynadığına bakın. "