Gazete Vatan Logo
Futbol Rabottını koptu geldi

Rabottını koptu geldi

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 5. etabında zafer İtalyan pedalın oldu ...

Rabottını koptu geldi

47. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 218.6 kilometrelik Denizli-Fethiye etabını son 500 metrede yaptığı müthiş atakla Fornese Vini takımından İtalyan sporcu Matteu Rabottini kazandı. Denizli’den başlayan turun en uzun 5. etabında yapılan mücadelede Team TYPE 1 takımının Rus sporcusu Alexander Efimkin atağa kalktıysa da Rabottini, yarışı 5.51.25’lik süreyle birinci sırada tamamladı. Alexander Efimkin aynı süre ve tekerlek farkıyla ikinci olurken, üçüncülüğü Lampre takımından Enrico Magazzini elde etti.

ETABIN eski milli bisikletçi Rıfat Çalışkan anısına koşulan tırmanma primini Rus Alexander Efimkin, sprint kulvarını ise Pro Team Astana’dan Zeits Andrey kazandı.

DÜNKÜ yarışın ardından klasman birinciliğine Amerikalı Tomas Peterson yükselirken, Alessandro Petacchi ise sprint pirimi genel klasmanı birincisi oldu. Tura bugün yapılacak Fethiye-Finike etabıyla devam edilecek. 11.10’da başlayacak tur Eurosport ve TRT Spor’dan naklen ekranalara gelecek.

Filede yarı final heyecanı

AROMA Kadınlar Voleybol Ligi’nde play-off yarı final heyecanı bugün oynanacak Eczacıbaşı VitrA-V.Güneş Sigorta TT maçıyla başlıyor. Burhan Felek’te oynanacak mücadele 19.00’da başlayacak ve Sports TV’den yayınlanacak. İki takımın bu sezon oynadığı 5 karşılaşmanın 4’ünü Vakıfbank 1’ini ise Eczacıbaşı kazandı.

Haberin Devamı