Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'a geri dönecek mi?

Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'a geri dönecek mi?

Sezona Şenol Güneş ile başlayan, Güneş'in ayrılığının ardından geçici olarak Burak Yılmaz'ı göreve getiren ve sonrasında Rıza Çalımbay ile anlaşan Siyah-Beyazlılar, Çalımbay ile yol ayrılığının ardından Fernando Santos'a imza attırdı. Peki, Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'a geri dönecek mi?

Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'a geri dönecek mi?

Beşiktaş'ın eski yıldızlarından Ricardo Quaresma'ya yeniden Süper Lig yolu göründü. Portekizli yıldızın, kariyerinin son döneminde son kez Türkiye'de boy göstermek istediği iddia edildi. Beşiktaş taraftarları Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'a geri dönecek mi? Diye aramalara hız kesti.

Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'a geri dönecek mi?

Yıldız futbolcu Ricardo Quaresma, Beşktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos ile bir görüşme yapacağı ve Quaresma'nın Siyah-Beyazlılar'a dönmesi beklendiği iddia edildi, henüz resmi bir açıklama gelmedi.

2010-2013 ve 2015-2019 yılları arasında Beşiktaş'ta oynayan Ricardo Quaresma'nın Siyah-Beyazlılar'a yakın olduğu iddia edildi. Portekiz basınından O Jogo, Quaresma'nın Beşiktaş'a dönme ihtimalinin olduğunu kaydetti.

Fanatik’in haberine göre Beşiktaş'ın eski yıldızı Ricardo Quaresma, 1 sezon daha futbol oynamak istediğini ve 2024 yazında futbolu bırakmak istediğini dile getirdi. 1 Temmuz 2022'de Vitoria Guimaraes'ten ayrılan ve kendine yeni kulüp bulamayan 39 yaşındaki Quaresma, "Aklımda hala futbola devam etmek var. Kendimi 1 yıl daha oynayacak durumda hissediyorum ve sonra futbola devam edeceğim." açıklamasında bulunmuştu.

Haberin Devamı

Ricardo Quaresma, jübilesi için girişimlere başlamıştı. 2010-2013 ve 2015-2019 yılları arasında Siyah-Beyazlı formayı giyen Portekizli yıldız, kariyerinin son maçı için Beşiktaş Yönetimi ile de iletişime geçmişti. Quaresma, kariyerinin son maçını yani jübilesini Vodafone Park'ta oynamak istiyordu. Ancak, şimdilik tüm planlar değişmiş gibi görünüyor.

2013 yılında Beşiktaş'tan ayrılan Ricardo Quaresma, tarihler 2015'i gösterdiğinde Siyah-Beyazlı ekibe geri döndü. Beşiktaş'taki ikinci döneminde 2 Süper Lig şampiyonluğu kazanan takımın önemli bir parçası oldu. 
2019'da Beşiktaş ile yollarını ayıran Quaresma, ardından sırasıyla; Kasımpaşa ve Guimaraes formalarını giydi ve 2022 yazından beri kulüpsüz bulunuyor.