Gazete Vatan Logo
Futbol 'O para duruyor...'

'O para duruyor...'

İrlandalı hoca, önemli isimleri kadrosuna katmasına rağmen Suarez'den gelen paranın ancak bir kısmını harcayabildiklerini belirtti

'O para duruyor...'

Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Uruguaylı yıldız Luis Suarez'in Barcelona'ya satışından gelen paranın sadece bir kısmını harcayabildiklerini ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Suarez, Anfield'dan ayrılarak Katalan ekibinin yolunu tutmuştu. Bu transferden tam 88 milyon avroyu kasasına koyan Merseyside ekibi, diğer taraftan Southampton'dan Rickie Lambert ve Adam Lallana, Benfica'dan Lazar Markovic ve Bayer Leverkusen'den Emre Can'ı kadrosuna katmıştı.

Transfere şimdilik 63 milyon avro harcayan İrlandalı teknik adam, Suarez'in satışının kulübe transfer anlamında ekonomik özgürlük getirdiğini düşünüyor.

Yine de Uruguaylı'nın yerinin doldurulmasının mümkün olmadığını belirten Rodgers, "Şimdiye kadarki transferlerimizin, Luis'in gidişiyle bir alakası yoktu. Ki hâlâ listemizde bazı oyuncular bulunuyor. Ekonomik anlamda rahatladık. Bize daha rahat hareket etme imkanı verdi ancak onun yerini doldurabileceğimizi sanmıyorum." dedi.

Kadro derinliğinin sıkıntısını çektiklerini vurgulayan başarılı hoca, "Geçen sene bunun sonuçlarını kötü tecrübe ettik. Bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Sağlam ve bol alternatifli bir kadroya ihtiyacımız var. Gelişi güzel harcama elbette yapmayacağız. Sadece gerekli gördüğümüz isimleri kadromuza katacağız." ifadelerini kullandı. (goal.com)

Haberin Devamı