Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar 'O kupayı da kazanırdık'

'O kupayı da kazanırdık'

“Avrupa’nın 2 numaralı kupasında mücadele ettik ve şampiyon olduk. Ancak ben eminim ki Şampiyonlar Ligi’nde de yer alsak yine mutlu sona ulaşırdık. Şimdi Türkiye Kupası ve ligde de başarılı olmak istiyoruz.”

'O kupayı da kazanırdık'

2012’de gelen Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun ardından bu sene de CEV Kupası’nı müzesine götürüp tarihi bir zafer daha elde eden F.Bahçe’nin bu başarısında hiç kuşku yok ki takımın Koreli smaçörü Yeon-Koung Kim’in payı çok büyük... Organizasyonda ‘MVP’ seçilmeyi başaran ünlü yıldızla bu serüveni, sezonun bundan sonrasını konuştuk, sorularımıza samimi yanıtlar aldık... İşte Kim’in açıklamaları:

‘HERKES GÜÇLÜ’

“CEV Kupası’nda MVP seçilmeyi beklemiyordum. Bu ödülü aldığım için çok mutluyum. Bu ödüllerin daha iyisini yapmam için verildiğini düşünüyorum. Bu nedenle gelecek sezon çok daha iyi olacağım.

Biz şimdi Türkiye Kupası ve ligde şampiyon olabileceğimize inanıyoruz. Kendi oyunumuzu oynarsak sezonu 3 kupayla bitirebiliriz. Aslında karşılaşacağımız takımların hepsi çok güçlü. G.Saray Daikin, Eczacıbaşı VitrA ve VakıfBank... Üçü de iyi takımlar.

Biz Avrupa’nın 2 numaralı kupasında mücadele ettik ve sonunda şampiyon olduk. Ama ben eminim ki biz bu sezonki performansımızla Şampiyonlar Ligi’nde de yer alsak yine mutlu sona ulaşırdık.”

Haberin Devamı