Gazete Vatan Logo
Beşiktaş O isim Çebi mi?

O isim Çebi mi?

Beşiktaş yönetiminde adının açıklanmasını istemeyen üst düzey bir yöneticinin sözleri Beşiktaş'ta şok etkisi yarattı.

O isim Çebi mi?

BEŞİKTAŞ’TA deprem etkisi yaratan açıklamaları kimin yaptığı merak konusu oldu. Özellikle Mete Vardar ve Önder Özen’in ayrılıklarında hedef gösterildiğini belirten siyah-beyazlı yönetici için camiada 2. başkan Ahmet Nur Çebi olduğu yönünde yorumlar yapıldı.

Peki ne demişti:

'Taraftardan korkup Q17'ye ceza veremiyorlar'

“Aldıkları ve ‘%100 düzeldi’ dedikleri Quaresma’nın haline bakın. Giderken tesislere küçük abdestini yapan, sağa-sola bağıran bu adam mı düzeldi?”

“Kulüpten gönderilen, görev değişikliği yapılan kim varsa başkan Fikret Orman beni adres gösteriyor. Mete Vardar, Önder Özen bunlardan birkaçıdır.”

LİGE Mersin’i 5-2 yenerek flaş bir giriş yapan fakat 2. haftada Quaresma’nın gereksiz bir kırmızı kartla atıldığı maçta Trabzon’a yenilen Beşiktaş’ta üst düzey bir yöneticinin yaptığı açıklamalar camiayı karıştırdı. Bu isim kulübün ve takımın durumu ile ilgili başkan Fikret Orman’ı hedef göstererek şu açıklamaları yaptı:

“ALDIKLARI ve ‘%100 düzeldi’ dedikleri Quaresma’nın haline bakın. Taraftardan korktukları için ceza bile veremiyorlar. Giderken tesislere küçük abdestini yapan, sağa-sola bağıran bu adam mı düzeldi? İnsanları bu kadar saf mı görüyorlar? Quaresma’nın düzelmiş hali buysa Beşiktaş’ın vay haline!

Haberin Devamı

‘FİKRET ORMAN, Q17 DİYE TUTTURDU’

BURSASPOR’A giden Dzsudzsak’ın transferini bitirdik. Ama başkan Orman sürekli beni arayıp ‘Quaresma’yı alalım’ diye tutturdu. Tüm yabancılara araba olarak A4 verdik, onlara biniyorlar. Quaresma’ya da bu araç verildi ama kendisi anahtarları yere attı. ‘Bana Q-7 sözü verdiler’ dedi. Hala cici çocuk muamelesi görüyor.

AMA artık yeter! Olan biteni tüm ayrıntıları ile açıklayacağım. Kulüpten gönderilen, görev değişikliği yapılan kim varsa başkan Orman beni adres gösteriyor. Mete Vardar, Önder Özen bunlardan birkaçıdır. Sorun başkana isterseniz.”

‘837 işçi çalışsa stat zaten biter’

“YÖNETİM teşkil edilirken, amacım dışarıdan destek verip maddi yardımda bulunmaktı. Birden ne olduğunu anlamadan kendimi içeride buldum. Gördüğüm manzara karşısında hayâl kırıklığı yaşıyorum. Başkan, Divan Kurulu’nda ‘Stat inşaatı için 837 işçi çalışıyor’ demiş. O kadar insan orada çalışsa inşaatı göremezsiniz. Bu kadarı da olmaz! Kimlere CEO, kimlere yöneticilik sözü verilmiş akıllara zarar. Yaşananlardan ötürü yönetim toplantılarına da katılmıyorum.”

Haberin Devamı

(DHA)

‘Hayır, değil’

BEŞİKTAŞ Kulübü, resmi internet sitesinden söz konusu açıklamaları yapan kişinin Ahmet Nur Çebi olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.