Gazete Vatan Logo
Futbol Lazio'nun orta sahasına dikkat

Lazio'nun orta sahasına dikkat

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalindeki rakibi Lazio oldu.

Lazio'nun  orta sahasına dikkat

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 turunda Atletico Madrid'e elenen Lazio, Serie A'daysa sezonu 4. tamamladı ve bu sezon UEFA Avrupa Ligi macerasına play-off turundan başlamaya hak kazandı.

İtalyan ekip, Seri A'da ise 47 puanla 6. sırada yer alırken son haftalardaki kötü performansı da dikkatlerden kaçmıyor. Ligde oynanan son 8 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik alması ligin zirvesinden uzaklaşmasına neden oldu. Buna rağmen İtalyan ekip kendi sahasında zor maç kaybediyor.Lig'de 10 maçta 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Lazio, UEFA Avrupa Ligi'nde ise kendi sahasında hiç maç kaybetmedi.

Kadrosunda Brezilyalı orta saha oyuncuları Hernanes ve Ederson'un yanı sıra forvet hattında 34 yaşındaki Alman Miroslav Klose ve Fransız Luis Saha bulunuyor. Güçlü bir orta sahaya sahip olan Lazio'un en önemli isimlerinden biri de Arjantinli Ledesma olarak göze çarpıyor. Takımdaki tecrübeli isimlerin başında İtalyan Stefano Mauri'nin yanı sıra bir dönem Galatasaray forması da giyen Lorik Cana da bulunuyor.

Haberin Devamı