Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

PFDK tarafından hakkındaki tedbir kararı kaldırılan tecrübeli oyuncu Orhan Kaynak, transfer olabilmek için federasyondan izin isteyeceğini söyledi. Kaynak transfer döneminde Karşıyaka ile anlaştığını ancak PFDK'ya tedbirli olarak sevk edildiği için sözleşmesinin feshedildiğini kaydetti

Konyalı Tayfun'a 3 maç ceza
Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu dün toplantı. Dosya sayısının fazla olmadığı toplantıda G.Birliği maçında rakibine yaptığı fiili eylem nedeniyle Konyasporlu Tayfun'a 3 maç ceza verildi. 2. Lig ekibi Karagümrük'ün yöneticisi Fettan Kurtulmuş da 1 ay hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.

Zonguldak hükmen yenildi
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2. Lig B Kategorisi 4. Grup takımlarından Zonguldakspor'u, Pazarspor ile yaptığı maçta cezalı oyuncu oynattığı için 3-0 hükmen mağlup ilan etti. Zonguldak, 4 Eylül'deki 0-0 sonuçlanan maçta Mehmet İpek'i oynatmıştı.

Gençlerin rakibi Avustralya
17 Yaşaltı B Genç Milli Futbol Takımı Dünya Şampiyonası finallerindeki ilk maçında, Avustralya ile bugün karşı karşıya gelecek. Peru'daki şampiyonada B Grubu'nda Avustralya, Uruguay ve Meksika ile birlikte yer alan ve bu şampiyonaya ilk kez katılan Avrupa Şampiyonu Türkiye ilk maçını TSİ 01.00'de (17 Eylül) oynayacak. Maç Eurosport'tan canlı yayınlanacak.

Sultanlar Hırvatistan'da
Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası finallerine katılacak A Milli Takım Hırvatistan'a gitti. Antrenör Reşat Yazıcıoğullan hedeflerinin bundan sonra Avrupa Şampiyonası'na eleme maçları oynamadan katılmak olduğunu kaydetti. Ay-yıldızlılar ilk maçını yarın 21.30'da Rusya ile yapacak.

Ferdinand Watford'da
Beşiktaş'ın unutulmaz İngiliz futbolcusu Les Ferdinand, İngiltere Championship'in güçlü ekiplerinden Watford ile anlaştı. Sezon başında futbolu bıraktığını açıklayan 38 yaşındaki siyahi futbolcu teknik direktör Boothroyd'un ısrarlarıyla futbola geri döndü.

Samsun-G.Saray 25 Eylül'de
Futbol Federasyonu Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında oynanacak maçların programını açıkladı: 23 Eylül Cuma 20.00 Trabzon-VManisa,
24 Eylül Cumartesi: 20.00 Denizli-G..Antep, G.Birliği-Malatya, F.Bahçe-Kayseri,
25 Eylül Pazar 17.30 Ankara-Beşiktaş, 19.00 D.Bakır-A.Gücü, 20.00 K.Erciyes-Sivasspor, Çaykur Rize-Konyaspor, Samsunspor-G.Saray.

Haberin Devamı