Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

A.Sebatspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, takımda kalacak ve gideceklerin listesini belirleyip yönetime sundu. Kurtar, bu sezon istenileni veremeyen Bakadal ile Selahattin ve Orhan Kaynak'ın da kalmasını istedi. Muhammet gönderilecekler listesine eklenirken, Erman Özgür, Hakan Bayraktar ve İsmet'in gitmelerine onay veren Kurtar, Baretto için ise karan yönetime bıraktı

Antep bugün start alıyor
G.Antep 2. yarı hazırlıkları için dün Antalya'ya giderken, kırmızı-siyahlılar 8-11 Ocak tarihleri arasında da Mısır'da yapılacak turnuvaya katılmak için bu ülkeye gidecek. G.Antep, turnuvada Danimarka 1. ligi takımlarından Mitjland, Mısır 1. ligi takımlarından Ahley ve Tunus 1. ligi takımlanndan Tarajy ile mücadele edecek.

G.Birliği iki eksikle başladı
G.Birliği, ikinci yarı için ilk çalışmasını dün akşam Belek'te yaparken, kırmızı-siyahlılarda eşi yeni doğum yapan Youla ile ülkesinin milli maçı nedeniyle Mısır'da bulunan El Saka'nın dışında tüm futbolcular Antalya'ya gitti. Başkent ekibi 5 hazırlık maçı oynayacağı Antalya kampını 18 Ocak'ta tamamlayacak.

'İyi transferler yapmamız şart'
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, teknik direktör Hikmet Karaman'ın "Transfer yapılmazsa bırakırım" şeklindeki sözlerine katıldığını söyledi. Mamur, "Sırf adam almış olmak için adam alırsak, 2. yarıda da 11, bilemedin 13 puan toplar toplam 24 puanla küme düşeriz. İyi transfer yapamazsak bu takımın başında benim de işim yok" dedi.

Konya UEFA'ya katılmak istiyor
Konyaspor Asbaşkanı Ahmet Sert, küçük düşünmeyen bir Konyaspor hedeflediklerini belirterek, "Önümüzdeki yıllarda UEFA Kupası'na katılabilmek için mücadele edeceğiz" diye konuştu. Sert, öncelikle kurumsallaşmaya önem verdiklerini söyleyip, Konya'ya sürekli gelir sağlayacak bir yapı oluşturacaklarını ifade etti.

Haberin Devamı