Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

2005'te İstanbul'da bir ayağı düzenlenecek Formula 1 yarışları öncesi tanıtım amacıyla 4 Formula 1 aracı gösteri yarısı gerçekleştirdi. Levent Metrocity önünde yapılan gösteri yarışları sırasında parkur yakınında bulunan okulda ÖSS'ye giren öğrencilerin velileri gürültü nedeniyle organizasyon komitesine tepki gösterdi. Komite yarışları erken bitirmek zorunda kaldı

Diyarbakır'a 2 Mısırlı oyuncu
D.Bakır, Mısırlı futbolcu Gabbanl ve kaleci Nader El Sayed ile prensipte anlaştı. Yeşil-kırmızılıların iki futbolcuyla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı bildirildi. Öte yandan yeni transferlerden kaleci Murat Yiğiter, "Diyarbakırspor'da forma giymek benim için şereftir" diye konuştu.

Sebat'ta sıra iç transferde
Dış transferde Miloşevski, Hakan, Bakadal, Mesut ve İsmet'i renklerine bağlayan A.Sebatspor, gözünü iç transfere çevirdi. Kırmızı-beyazlı ekip, sözleşmeleri sona eren Orhan Kaynak, Muzaffer Bilazer ve Oktay Derelioğlu ile hafta içinde masaya oturacak.

Ç.Rize'nin yeni kalecisi Mendal
Murat Yiğiter'i D.Bakır'a, Murat Şahin'i de Beşiktaş'a kaptıran Ç.Rize, Avusturya Milli Takım kalecisi Mendal'la el sıkıştı. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın istediği Mendal'la ilgili girişimlerin son aşamaya geldiğini söyleyen Genel Kaptan Yılmaz Zehiroğlu, çarşamba günü sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Kocaelispor Kaan'ı bekliyor
Kaan Dobra ve Serdar için Beşiktaş'tan haber bekleyen Kocaelispor, olumsuz sonuçlanması durumunda Süper Lig'den 3 futbolcu alacak. Futbol şube sorumlusu Cengiz Ercin, Kaan konuşunda ısrarlı olduklarını belirterek, "Kaan Kocaeli'ye gelmek istiyor. Sanırım gelecek. Zaten kendisiyle ön protokol imzaladık. Kaan ve Serdar'da sorun çıkarsa Süper Lig'den 3 oyuncu alacağız" şeklinde konuştu.

Türkiye Kupası Üsküdar'ın
Hentbolda Bayanlar Türkiye Kupası'nı, Anadolu Üniversitesi'ni 36-29 yenen lig şampiyonu Üsküdar Belediyesi kazandı. A.Havelsan ikinci Anadolu Üniversitesi üçüncü olurken kupada galibiyeti bulunmayan Tekel ise dördüncü sırada yer aldı.

Haberin Devamı