Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

Ç.Rizespor futbol şube sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu, 3-1 'lik GAntep yenilgisi sonrası federasyonu, MHK'yi topa tuttu. Zehiroğlu, "G.Saray ile oynayacağımız maç öncesi federasyon rakibimizi kurtarmak için Selçuk Dereli'yi ayarladı. O da gösterdiği kartlarla görevini yaptı. Zaten onlann en büyük kurbanı biziz. Dereli hayatının en kötü maçını yönetti" diye konuştu

Penaltı vermedi olay çıktı
Belçika Ligi'nde, Gent-S.Liege maçında hakem penaltı vermeyince olay çıktı. 3. sırada yer alan S.Liege'de oynayan eski G.Saraylı oyuncu M'penza'ya yapılan hareket sonrasında, hakem Van De Velde Joeri oyunu devam ettirince oyuncular ve kulüp başkanının şoförü tarafından tartaklandı.

Birinci: G.Saray zaferi rahatlattı
A.Sebatspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, G.Saray maçından sonra küme düşme korkusunu atlattıklarını söyledi. Hafta sonunda oynayacağı G.Birliği maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşayan kırmızı-beyazlılarda Orhan Kaynak, Bayram, Oktay ve Tunç sakatlıkları nedeniyle idmanda yer alamadı.

Güreşçilere yeni sponsor
Serbest ile Grekoromen Güreş Milli Takımları'nın sağlık sponsorluğunu, 2004 Atina Olimpiyat Oyunları öncesi ve organizasyon süresince Intematinol Hospital üstlendi. Sponsorluk protokolü imza törenine Hamza Yerlikaya, Şeref Eroğlu, Harun Doğan, Aydın Polatçı ve Adem Bereket de katıldı.

Saygıner yeni kupayı kırdı
Dünya şampiyonu bilardocu Semih Saygıner'in son kazandığı kupa elinden düşünce paramparça oldu. Almanya'da düzenlenen Dünya Bilardo Takım Şampiyonası ve Yunanistan'daki Dünya Şampiyonası'nda takım arkadaşı Tayfun Taşdemir ile birinci olan Saygıner, "Nazar değdi. Yenisini yapacaklar. Manevi değeri çok yüksek bir kupa" şeklinde konuştu.

Son 5 dakikada Vestel Manisa!
Vestel Manisa, 4 maçtan 3 galibiyet 1 beraberliği son 5 dakikada bulduğu gollerle kurtardı. Bitime 9 hafta kala averajla liderliği koruyan siyah-beyazlılar, Mersin'i 2-1 yendiği maçta 86'da, Antalya'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada 88'de, Göztepe'yi 1-0 devirdiği maçta 87'de ve Altay maçında beraberliğe ise 90. dakikada attığı golle ulaştı.

Haberin Devamı