Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

Süper Lig'de lider F.Bahçe'nin Konyaspor ile cumartesi günü oynayacağı karşılaşmayı olaylı Beşiktaş-Samsun maçının hakemi Cem Papila yönetecek. Diğer hakemler şöyle: bugün 20.00 A.Gücü-Trabzon: İsmet Arzuman; Cumartesi: 13.30 Denizli-İstanbul: Z.Önder İpek, Bursa-Malatya: Kuddusi Müftüoğlu, 14.00 Sebat-G.Saray: Metin Tokat; Pazar: 13.30 Ç.Rize-G.Antep: Selçuk Dereli, Samsun-Diyarbakır: Yılnur Önen, 19.00 Beşiktaş-Elazığ: Serdar Tatlı

Davala sezonu kapatabilir
Werder Bremen'de forma giyen Ümit Davala'nın sakatlığının sezon sonuna kadar sürmesinden endişe ediliyor. Alman Kicker dergisi, son antrenmana da çıkmayan Ümit'in, baldırındaki ağrılardan şikayetçi olduğunu yazarken milli oyuncunun sakatlığının sürmesinin takımı zorlayacağı görüşüne yer verildi.

Altay hoca arıyor
Teknik Direktör İlyas Tüfekçi ile yollarını ayıran 2. Lig A Kategorisi ekibi Altay'ı Vestel Manisa maçına eski kaptanlardan antrenör Tahir Karapınar ile kaleci antrenörü Şanver Göymen çıkartacak. Teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlıların Ümit Kayıhan'a teklif götürdüğü ancak olumsuz yanıt aldıkları bildirildi.

Vakıfbank kupayı istiyor
Bursa'da13-14 Mart'ta düzenlenecek Voleybol Avrupa Bayanlar Top Teams Kupası Dörtlü Finalinde mücadele edecek olan VGüneş Sigorta kupayı almak istiyor. Menajer Nalan Ural, maçlarda iddialı olduklarını ve Bursalılar'ın desteğiyle şampiyonluk kupasını kaldırabilceklerini söyledi.

Sahası kapanan İzmir'i seçiyor
Saha kapatma cezası verilen Süper Lig ekipleri tarafsız saha olarak İzmir'i tercih ediyor. 13 Mart Cumartesi günü Denizli-İstanbul maçına ev sahipliği yapacak olan İzmir'i bu sezon F.Bahçe ve Beşiktaş da tercih etti.

Türkcan'dan ribaunt rekoru
Rus Ligi takımlarından CSKA Moskova'da forma giyen milli basketbolcu Mirsad Türkcan yeni bir rekora imza attı. Takımının Avrupa Ligi 2. tur D Grubu 2. hafta mücadelesinde, Hırvatistan'ın Cibona Zagreb ekibini 68-61 yendiği maçta tam 21 ribaunt alan Mirsad, bu sezonun rekorunu kırdı.

Haberin Devamı