Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

Uluslararsı Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası, 12-14 Mart'ta Ankara'da yapılacak. Turnuvaya G.Kore, Bulgaristan, İtalya, Macaristan, Japonya, Slovakya, İran, Gürcistan, Moldova, Ukrayna, Moğolistan, Kazakistan ve Rusya katılacak

Altay'da Tüfekçi dönemi bitti
İkinci Lig A Kategorisi ekiplerinden Altay, teknik direktör İlyas Tüfekçi ile yollarını ayırdı. Başkan Ahmet Taşpınar, ligin 6. haftasında çalışmaya başladıkları Tüfekçi ile dostça ayrıldıklarını belirterek, "Kendisine bundan sonraki teknik direktörlük yaşamında başarılar diliyoruz" dedi.

Beckham için 200 milyon euro
Real Madrid, sözleşmesi bitmemesine rağmen yıldız oyuncusu David Beckham için 200 milyon euro istediğini açıkladı. İngiliz oyuncuyu bu ücreti veren ilk kulübe satacağını açıklayan İspanyol ekibine tepki gösteren Beckham, "Bu kısaca delilik" diye konuştu

Potada 4'lü final harekâtı
Basketbol Federasyonu, erkeklerde Tuborg, bayanlarda da F.Bahçe'nin mücadele edeceği FIBA Avrupa Kupası dörtlü finallerine ev sahibi olmak için talepte bulundu. Yapılan açıklamada, en azından bir organizasyonu alma konusunda önemli adımlar atıldığı bildirildi.

F.Bahçe tek sayı ile teslim: 88-89
Basketbol Ligi 20. hafta erteleme maçında F.Bahçe, Tuborg'a 89-88 yenildi. Tuborg, ilk periyodu 27-26 önde geçerken, ilk yarıyı 48-43 F.Bahçe önde tamamladı. 3. periyotu da 67-63 sarı-lacivertliler önde geçerken Whisby son saniyede attğı sayıyla Tuborg'u galibiyete taşıdı.

Benfica-Inter
UEFA Kupası'nda 4. tur ilk maçları bugün oynanacak. Program şöyle: 21.30 Bordeaux-Club Brugge, Auxerre-PSV, 21.45 Newcastle United-Mallorca, 22.00 Benfica-lnter, Liverpool-Marsilya, Celtic Glasgow-Barcelona, 22.30 Villarreal-Roma.

Eczacıbaşı set vermedi: 3-0
Voleybol Bayanlar ve Erkekler Ligi'ne dün yapılan maçlarla devam edildi. Sonuçlar şöyle: Bayanlar: Dicle Üniv.-Eczacıbaşı: 0-3, TED-V.Güneş Sigorta: 0-3, Erkekler: Balıkesir DSİ-F.Bahçe: 1-3, Halk Bankası-Çankaya Bld: 3-2, Bursa Emniyet-Arçelik: 0-3.

Haberin Devamı