Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan A.Sebat'ta Mehmet Birinci mucizesi yaşanıyor. Bordo-beyazlılar, Ekrem Al'dan görevi devraldıktan sonra Birinci'yle kaybetmezken, toplanan 6 puan takımın ligde kalması için umutları arttırdı. Attığı gollerle takıma 7 puan kazandıran 33 yaşındaki Orhan Kaynak da ASebat'ta 2. baharını yaşıyor

'Üzerimizde uğursuzluk var'
Adana yenilgisiyle puan cetvelinde 14. sıraya inen Ç.Rize sıkıntılı. Teknik direktör Hikmet Karaman, "Cezalı Ali Eren'e Adana maçında kırmızı kart gören Kürşat da eklendi. Sakatlanan Serkan da ilk yarıyı kapattı. Şanssız günler yaşıyoruz. Takımın üzerinde bir uğursuzluk var" diye konuştu.

Adana'da çifte bayram sevinci
Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Adanaspor'da Ç.Rize galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Genel menajer Sahabettin Yavuzer, "Haftalardır kazanamayan takımda oyuncular eziklik hissediyordu. Bu 3 puan çok önemli ve anlamlı. Samsun maçında da taraftarların desteğiyle kazanmak istiyoruz" dedi.

Güreşte milli tehlike
Güreşte bu yıl alınan kötü sonuçlar nedeniyle millerin tam kadro halinde Atina Olimpiyatlarına katılması tehlikede. Serbestte ve grekoromende toplam 6 sporcu olimpiyat barajını aşarken, millilerin Atina'ya firesiz gidebilmesi için 2004'te her iki stilde yapılacak Avrupa Şampiyonalarında başarılı sonuçlar alınması gerekiyor

Hentbolda kura günü 14 Aralık
Türkiye'nin 2004 Avrupa Hentbol Şampiyonası play-off maçlarındaki muhtemel rakipleri belli oldu. Milliler; play-off'lara Avusturya, Belarus, Hırvatistan, Çek Cum., İspanya, Almanya, Litvanya, Hollanda, Polonya, Romanya, Sırbistan-Karadağ, Slovenya, Slovakya, İsveç ve Ukrayna ile direkt katılırken, kuralar 14 Aralık'ta Hırvatistan'da çekilecek.

Efes komşu ziyaretinde
Eurolig'deli 4. maçında Olympiakos ile karşılasak olan Efes Pilsen bugün Yunanistan'a gidiyor. Son maçta Benetton Treviso'dan alınan yenilgiyi yarınki Olympiakos maçında telafi etmeye planlayan lacivert-beyazlılarda sakatlığı süren Kerem Tunçeri oynayamayacak.

Haberin Devamı