Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

Almanya'da süren 16. Erkekler ve 9. Bayanlar Dünya Tekvando Şampiyonası'nda, 4 sporcumuz yenildi. Bayanlar 55 kiloda Gülşah Kuşçu, artı 72 kiloda Filiz Nur Aydın ile erkekler 62 kiloda Ümit Köse ve artı 84 kiloda Yasin Yağız mağlup oldu

ULEB'den 3 hakeme görev
Avrupa Basketbol Ligleri Birliği ULEB, bu sezon Erkekler Avrupa Ligi'nde kadrosunda 3 Türk hakeme yer verdi. Türk hakemler Recep Ankaralı, Tolga Şahin ve Murat Biricik 5 Kasım'da başlayacak organizasyonda, düdük çalacak.

2010 adayları 2. tura çıkıyor
2010 Dünya Kupası finallerinin organizasyonuna aday 6 ülke, salı günü İsviçre'de yapılacak tanıtım toplantısında, programlarını sunacak. Aday ülkeler Mısır, Libya, Fas, Nijerya, Güney Afrika ve Tunus, FIFA Başkanı Sepp Blatter'e 45'er dakikalık tanıtım programlarını anlatacak. Finallere evsahipliği yapacak ülke, gelecek mayıs ayında belirlenecek.

Japonlar şimdi de NBA'e girdi
NBA takımlarından Denver Nuggets, Japon oyun kurucu Yuta Tabuse ile sözleşme imzaladı. Geçen sezon Japonya'nın Toyota Alvark takımında forma giyen Tabuse, NBA Ligi'nde oynayacak ilk Japon basketbolcu olacak.

Mardin'de GAP şenliği başladı
Cumhuriyet'in 80. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenelenen GAP Spor Şenlikleri Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde başladı. Mardin, G.Antep, Şanlıurfa, Batman, Adıyaman ve Kilis'ten hentbol ve voleybol takımlarının katıldığı müsabakaların 3 gün süreceği bildirildi.

Ülkerspor Varese'yi yendi
Sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdüren Ülker, Varese takımını 70-65 yendi. Turuncu-yeşillilerde 28 sayıyla oynayan Blair en skorer isim olurken, Booker 12, Dujmoviç ile İbrahim 9'ar, Rentzias 8 ve Tutku 4 sayı kaydetti.

Şevki Koru'ya son görev
Türk atletizmine damgasını vuran eski milli takım başantrenörlerinden Şevki Koru, 94 yaşında vefat etti. Koru'nun cenazesi, bugün Şişli Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından, Gelibolu Koruköy'de toprağa verilecek.

Haberin Devamı