Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

Süper Lig'de bu hafta sonu oynanacak 3 maçın başlama saati değiştirildi. Futbol Federasyonu cumartesi günü oynanacak A.Sebat-İstanbulspor maçının 16.30, Bursaspor-G.Saray maçının 19.00, F.Bahçe-Elazığspor karşılaşmasının ise saat 21.00'e alındığını açıkladı

Hernan Crespo Chelsea yolunda
Rus petrol zengini Abramovich'in satın aldığı Chelsea, Inter'in Arjantinli yıldızı Heman Crespo ile anlaştı. İngiliz ekibinin Crespo ile bugün 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Abramovich daha önce Inter'den Emre'yi de istemişti.

Göztepe'de lisans şoku
2. Lige düşen Göztepe'nin başı futbolcularına ödemediği borçları yüzünden derde girdi. Futbol Federasyonu'na başvuran İzmir ekibi borçları nedeniyle 14 yeni futbolcusuna lisans çıkaramadı. Göztepe Kulübü Başkanı İskender Tuğsuz, 'Sabah Grubu eski borçları ödemezse, sorun asla çözümlenmez' dedi

Gasgoigne El Cezire'de
İngiliz futbolunun "yaramaz yıldızı" Paul Gascoigne Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından El Cezire'de forma giyecek. 36 yaşındaki Gascoigne yaşadığı alkol probleminden kurtulduktan sonra futbol yaşamını kısa bir süre Çin'de sürdürmüş, ancak daha sonra ayrılarak ülkesine geri dönmüştü.

Miami'nin yeni yıldızı Wade
NBA'in zayıf ekiplerinden Miami Heat, 2003 yılı NBA draftında en üst sırada olan Dwyane Wade ile sözleşme imzaladı. Geçen sezon "Conference of USA'de yılın oyuncusu seçilen Wade, ayrıca sezonun en iyi savunma oyuncusu unvanına da sahip. 20 yaşındaki Wade'in 21.5 sayı ortalaması bulunuyor.

Burhan Felek'te hakemlere tesis
Faal Futbol Hakemleri Derneği'nin girişimleri sonucunda Burhan Felek Spor Kompleksi bir tesise daha kavuştu. 'Referee Sauna Dinlenme Kompleksi' Haluk Ulusoy Eğitim Tesisleri'nde açıldı. Tesislerden tüm sporcular ve spor adamlarının yararlanabileceği bildirildi.

Haberin Devamı