Gazete Vatan Logo
Ziraat Türkiye Kupası Kasımpaşa, Batuhan ile güldü

Kasımpaşa, Batuhan ile güldü

Türkiye Kupası B Grubu'nda Kasımpaşa, Batuhan Altıntaş'ın hat-trick yaptığı maçta İnegölspor'u 3-2 yendi.

Kasımpaşa, Batuhan ile güldü

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. haftasında Kasımpaşa evinde Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'u 3-2 yendi.

İnegölspor mücadelenin 14. dakikasında Emre Okur'un attığı golle 1-0 öne geçti. 34. dakikada Ferhat Kiraz'ın asistinde Batuhan Altıntaş skoru eşitleyen isim oldu. 41'de Emre Okur, İnegöl'ü bir kez daha öne geçirdi: 1-2. 45'te Ali Aytemur ceza sahası içerisinde topa elle müdahale edince mücadelenin hakemi Erkan Engin beyaz noktayı işaret etti. Penaltı atışını gole çeviren Batuhan durumu 2-2 yaptı. Bu golden 1 dakika sonra yine Ferhat Kiraz'ın asistinde Batuhan Altıntaş hat-trick yaparak Kasımpaşa'yı 3-2 öne geçirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında gol sesi çıkmazken Paşa sahadan 3-2'lik üstünlükle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Kasımpaşa grupta 6 puana yükseldi. İnegölspor'un ise henüz puanı bulunmuyor.

Gruplardaki ilk maçında Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Sancaktepe Belediyespor'u deplasmanda 2-1 ile geçen Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa, ikinci maçında ise Çaykur Rizespor'a 6-1 yenilmişti. İnegölspor ise Çaykur Rizespor'a 5-0, Sancaktepe Belediyespor'a da 2-1'lik skorla mağlup olmuştu.

Haberin Devamı