Gazete Vatan Logo
Futbol Karabükspor Paşa'ya hazırlanıyor

Karabükspor Paşa'ya hazırlanıyor

Karabükspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı.

Karabükspor Paşa'ya hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Çamlık Spor Tesisleri’nde Yardımcı Antrenör İsmet Taşdemir yönetiminde yapılan antrenmanda Trabzonspor maçında oynayan futbolcular koşu yaparken, diğer futbolcular teknik çalışma yaptı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda sakatlıkları devam eden Gökhan, Uğur, Shelton, Hamroun ve Kağan düz koşu yaptı.Afrika Kupası için ülkelerinin milli takımlarında kadroya alınan Lua Lua ile Mabiala da antrenmanda yer almadı.

Kulübün Basın Sözcüsü Ziya Alak, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, dün oynadıkları ve 8 eksiğe rağmen galip geldikleri Trabzonspor maçından dolayı futbolcuları ve teknik heyeti kutladığını söyledi.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’u 3-1’lik aynı skorlarla deplasmanda yenmelerinin ayrı bir anlam ve ifadesinin olduğunu belirten Alak, ”Bu hafta Kasımpaşa ile mücadele edeceğiz. Kasımpaşa da bu ligin güçlü ekibi. Aslında her takım eşit. Kimseyi büyütüp ya da küçültmeden yolumuza devam
edeceğiz. Başarının sonu yok. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Biz inandık. Kasımpaşa maçında taraftarımız bizi destekleyecektir, buna yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Alak, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve teknik heyetin isteği doğrultusunda bir stoper alacaklarını kaydetti.

Ligin en iyi futbol oynayan takımıyız

Takımın golcü oyuncusu İlhan Parlak ise ligin en iyi futbol oynayan takımı olduklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

”Ligin ikinci yarısına bu kadar eksiğe rağmen iyi başlamak istiyorduk. Trabzonspor’u da, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi aynı skorla yendik. İnşallah böyle devam eder. En büyük hayalim yeniden milli takıma seçilmek. Kasımpaşa maçında istediğimizi almak için taraftarımızın da desteğiyle iyi oynamalıyız.İstediğimiz mücadeleyi yaparsak yenemeyeceğimiz takım yok.”

Haberin Devamı