Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Kadın muhabire ahlaksız teklif!

Kadın muhabire ahlaksız teklif!

The Times Magazine muhabiri Charlotte Edwardes, Chris Gayle hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Kadın muhabire ahlaksız teklif!

The Times Magazine muhabiri Charlotte Edwardes, dünyaca ünlü kriketçi Chris Gayle hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Röportaj sonrasında Jamaikalı sporcunun kendisine hitaben müstehcen ifadeler kullandığını söyleyen Charlotte Edwardes, üçlü seks konusunda da kendisine çirkin sorular yöneltildiğini itiraf etti.

İngiliz medyasının önemli kuruluşlarından Daily Mail’de yer alan habere göre Chris Gayle, kadın muhabire; “Çok ama çok büyük bir sopam var. Hatta dünyanın en büyük sopası” diyerek kriket sopası üzerinden seks içerikli imalarda bulundu.

Charlotte Edwardes’e üçlü seks yapıp yapmadığı şeklinde sorular sorduğu da öne sürülen Chris Gayle’in, “Kaç zenci ile üçlü seks yaptın? Yoksa hiç üçlü seks yapmadın mı? Eminim yapmışsındır” şeklinde ifadeler kullandığı kaydedildi.

Jamaikalı sporcu daha önce canlı yayında Channel 10 muhabiri Mel McLaughlin’ı yemeğe davet etmiş ve “Hadi ama bunda ne var? Utanma bebeğim” diyerek gündeme gelmişti. Chris Gayle bu hareketinin ardından federasyon tarafından 10 bin dolar para cezasına çarptırılmıştı.

Haberin Devamı

(Sporcope)