Gazete Vatan Logo
Futbol İşte yeni takımı!

İşte yeni takımı!

Yıllardır Türkiye'de transferi gündeme gelen Brezilyalı yıldız futbolcunun yeni takımı belli oldu

İşte yeni takımı!

Yıllardır Türkiye'ye transferi gündeme getirilen ama bir türlü gerçekleşmeyen Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho, bu kez de ülkesine gitmeyi tercih etti.

İtalyan ekibi AC Milan'ın gözden çıkardığı Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho, kendisine yapılan transfer teklifleri arasında, tercihini ülkesinden yana kullandı. Ronaldinho'nun Brezilya'nın köklü takımlarından Flamengo ile prensipte anlaştığı bildiriliyor.

Dün İtalyan basınında konuyla ilgili çıkan haberleri, bugün Brezilya basını da doğruladı. Brezilya'nın saygın medya kuruluşlarından Globo Esporte'nin internet sitesinde yer alan haberde, 30 yaşındaki yıldız futbolunun İtalyan ekibiyle sözleşmesini sona erdirmek için pazarlıklarını sürdürdüğü ve Flamengo Başkanı Patricia Amorim'in de İtalyan ekibi yetkililerinden kolaylık talep ettiği vurgulandı. Brezilyalı yıldızın yıllın 300 bin Euro bedelle Flamengo'ya prensipte "evet" dediği de iddialar arasında.

2008 yılında Barcelona'dan ayrılarak Milan'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Ronaldinho'nun İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi sürüyor.

Bu arada İtalyan basınında yer alan haberlerde Ronaldinho'ya Avrupa'dan sadece Yunan ekibi Olimpiyakos'un talip olduğunu ve 10 milyon Euro bonservis bedeli önerdiğini yazması dikkat çekti. Zira Türk basınında haftalardır çıkan haberlerde Ronaldinho için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de devrede olduğu iddia ediliyordu.

Haberin Devamı