Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Fransa – Almanya: Maç Sonucu 1 (1.62 yerine 1.65)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Fransa – Almanya karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Fransa'da Antoine Griezmann'ın sakatlığı biraz can sıksa da, Maignan, Konate ve Lucas Hernandez'in antrenmana çıkması olumlu bir gelişme. Almanya'da da birçok eksik var. Hummels, Scholetterbeck, Ginter, Gosens, Sane, Gnabry, Süle, Brandt, Neuer gibi isimler kadroya alınmadı. Fransa, galibiyete daha yakın taraf gibi duruyor.

Danimarka - İsviçre: Maç Sonucu 1 (1.89 yerine 1.92)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Danimarka - İsviçre karşılaşmasında Misli yazarı Halil İbrahim Ağış, ev sahibi ekibi galibiyete yakın görüyor.

Misli Yazarı Halil İbrahim Ağış’ın Yorumu

Avrupa Şampiyonası Elemeleri grubunu lider olarak bitiren Danimarka, son oynadığı Kuzey İrlanda maçını kaybetmişti. Kadro olarak etkili bir takıma sahip olan ev sahibi ekip, genellikle iç saha maçlarında etkili futboluyla önemli sonuçlar almayı başardı. Manchester United forması giyen Hojlund'un formda futboluyla taraftarı önünde etkili başlamalarını bekliyorum. İsviçre ise Eleme Grubu maçlarında Romanya'nın ardından ikinci olarak bitirmişti. Takım olarak gol atmakta zorlanmayan konuk ekip savunma zaafı yaşayan bir ekip olduklarını belirtmek istiyorum. Tecrübeli hoca Murat Yakın oynattığı bu futbolu yüzünden Euro 2024 öncesi çok eleştiri aldığından dolayı bu karşılaşmada güçlü rakibine karşı direnmeleri çok zor olacak. Kopenhag'da sahaya avantajlı olarak çıkacak olan Danimarka'nın tempo gücü yüksek bir futbolla mücadeleyi kazanmalarını bekliyorum.

Slovakya - Avusturya:
Karşılıklı Gol Var (1.76 yerine 1.79)                                               

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Slovakya – Avusturya karşılaşmasında Misli yazarı Mesut Aydın Kale’nin tahmini iki ekibin de karşılıklı goller bulacağı yönünde.

Misli Yazarı Mesut Aydın Kale’nin Yorumu

Haberin Devamı

Portekiz ile birlikte gruptan çıkan ve EURO 2024'e gidecek olan Slovakya, hazırlık maçı kapsamında Avusturya'yı konuk edecek. Avusturya da Avrupa Şampiyonası’na direkt katılan takımlardan. Avusturya, dikkat çeken formuyla son hazırlık maçında güçlü Almanya'yı devirmişti. İki takımın arasındaki daha önceki maçlar golsüz geçse de bu maçın daha rahat ve gollü geçmesini bekliyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Misliden günün şampiyon tercihleri