Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Young Boys – Leipzig: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet ” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Young Boys – Leipzig mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %37’si karşılaşmada Young Boys’un galip olacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Barış Keklik’in Tercihi: Maç Sonucu 2

Lige kayıpsız devam eden Young Boys, Avrupa'nın performans olarak göze en çok hitap eden ekiplerinden biri olan Leipzig ile karşılaşıyor. Ligde iyi gitseler de zaafları çok bariz. Özellikle kontra ataklara karşı hala bir çözüm bulabilmiş değiller. Rakiplerini genellikle geniş alanda savunamıyorlar. Leipzig ise Xavi Simons'un gelmesiyle birlikte hücum yönünde çok daha fazla güçlendiler. Bir önceki cümlemde dediğim gibi geniş alanda sıkıntı yaşayan Young Boys, hatlar arası boşluklara acımayan Leipzig karşısında çok etkin olamayacaktır. Leipzig'in hedefi olan grup ikinciliğinde ilk maçtan tökezleyeceğini düşünmüyorum.

AC Milan – Newcastle United: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından AC Milan – Newcastle United mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %33’ü karşılaşmada AC Milan’ın galip gelmesini bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Zülal Pehlivan’ın Tercihi: 2.5 Üst

Serie A’da güzel bir açılış yapmasına rağmen hafta sonu ezeli rakibi Inter’in evinde 5-1 yenilen AC Milan’da moraller bozuk. Maç boyu basit hatalar yaptığı için skor bir anda geri dönülemez bir noktaya geldi. Yine de Avrupa arenasına alışkın olan Milan, kendi liginden daha farklı oyun sergileyecektir. Konuk ekip Newcastle United ise 11 yıl sonra Şampiyonlar Ligi’nde. Premier Lig’de zorlu fikstürü yüzünden 3 mağlubiyetle açılış yaptı. Onlar da bu kötü seriye hafta sonu Brentford karşısında aldıkları Callum Wilson’un golüyle son vermeyi başardı. Milan Avrupa sahnesinde daha tecrübeli bir takım. Aynı zamanda derbi mağlubiyetini de unutmak istiyorlar. Milan maça hızlı başlar ancak Newcastle United de hafife alınmaması gereken bir rakip. Maçta 2.5 Üst barajı aşılır.

Haberin Devamı

Paris Saint Germain – B. Dortmund: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Paris Saint Germain – B. Dortmund mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %21’i Paris Saint Germain galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: 3.5 Üst

Grubun mutlak favorisi olan iki ekip liglerine istediği gibi başlayamadı. Özellikle hafta sonu evinde konuk ettiği Nice karşısında yeniden anlaşmaya varlıkları Mbappe'nin 2 gol attığı karşılaşmada defans hataları yapan Psg taraftarı önünde mücadeleyi 3-2 kaybedip büyük bir şok yaşadılar. Takım olarak yeni transferlerin uyum süreci yaşadığını belirtmek istiyorum. Mutlaka bu karşılaşmada taraftarı önünde baskılı bir futbolla başlamalarını bekliyorum. B. Dortmund ise güçlü bir kadroya sahip olmasına rağmen savunmada büyük açıklar verip oynadığı 2 maçta sahadan beraberlikle ayrıldı. Fakat hafta sonunda konuk olduğu Freiburg karşısında geriye düşmesine rağmen mücadeleyi 4-2 kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. İleri uçta skor üretmekte zorlanmayan Almanya temsilcisi defansta taktikleri gereği çok açıklar veriyorlar. Zorlu bir maça çıkacaklar. Fakat sürpriz yapmak isteyeceklerdir. Bu karşılaşmada hücum hattında etkili isimleri bulunan iki ekip ofansif bir futbolla maça başlayarak 3.5 Gol Üstü barajını aşarlar.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları