Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Kasımpaşa - Trabzonspor: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Kasımpaşa - Trabzonspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %39’u Trabzonspor’un kazanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Kasımpaşa son iki lig maçında bariz bir şekilde sonuçlandırma problemi yaşıyor. Hücum hattında sıkıntılı olduklarını söylemem abartı olmaz. Keza aynı problemleri Trabzonspor da yaşıyor. Bordo-Mavili takımda teknik direktör Bjelica ve futbolcular arasında sorun var. Rizespor maçı ve sonrasında da bu çok net belliydi. Trabzonspor'da Joaquin, Orsic ve Trezeguet'nin uzun süreli sakatlıkları devam ediyor. Eren Elmalı ve Kourbelis'in de durumları maç saatinde belli olur. Milli ara öncesinde çekişmeli bir maç bekliyorum. Fileler karşılıklı havalanır.

Dortmund - Heidenheim: 3.5 Üst

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından B. Dortmund - Heidenheim mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %23’ü maçta en az 4 gol olmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: İlk Yarı Sonucu 1

Bu sezona istediği gibi başlayamayan Dortmund ilk 2 haftada rakiplerine karşı 4 puan aldı. Taraftarı önünde ilk maçta Köln karşısında 1-0 kazanırken zorlanan ev sahibi ekip geçen hafta sonu konuk oldukları Bochum karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. İkinci yarıda baskılı oynayıp beraberlik golünü bulan Dortmund galibiyet için şansını çok zorladı. Fakat sahadan 1-1 eşitlikle ayrılıp 1 puana razı oldu. Kadro olarak ligin üstünde bir takıma sahipler. Heidenheim ise ilk 2 haftada savunma hattında büyük sorunlar yaşıyor. Özellikle oynadığı maçlarını kaybeden konuk ekip ligde bu mevcut kadroyla işleri kolay olmayacak. Bu karşılaşmada artık taraftarı önünde kendini affettirmek isteyen Dortmund güçlü kadrosuyla maça baskılı başlayıp ilk yarıyı önde bitirmelerini bekliyorum.

Luton Town - West Ham: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Luton Town - West Ham mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %55’i West Ham galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Premier Lig Türkiye’nin Tercihi: Maç Sonucu 2

Lige harika başlayan deplasman ekibi, son iki maçında Chelsea'yi ve Brighton'ı 3-1 mağlup etti. Yaz transferinin ortalarına kadar sessiz bir tutum sergileyen West Ham, çok önemli oyuncuları kadrosuna kattı. Luton Town ise lige beklenildiği gibi oldukça kötü başladı. Ligin kadro kalitesi olarak en zayıf ekibi. Kısmen zorlu fikstürden geçmiş olsalar da oyun olarak pek vaad vermiyor. West Ham, ev sahibi ekip kapansa bile galibiyet alacaktır.

Misli’den herkese 20 TL!

Süper Oranlar ile yine en yüksek kazancın adresi olan Misli, 'Alayına misli herkese 20' kampanyasıyla tüm üyelerine 20 TL hediye ediyor. Siz de Misli mobil uygulamasında yer alan 'Alayına Misli herkese 20' kampanyasına katılarak anında 20 TL kazanabilirsiniz.

Günün En Çok Oynanan Maçları