Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Galatasaray - Molde: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Galatasaray - Molde mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %35’i Galatasaray’ın kazanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: Maç Sonucu 1

Molde deplasmanında Galatasaray'ı en fazla zorlayan nokta zeminin sentetik çim oluşuydu. Sahaya alışkın Molde ise özellikle ilk 20-25 dakikada net bir üstünlük kurarken, sonrasında kalite ve elbette Icardi farkı ortaya çıktı; Sarı-Kırmızılılar 3-2 kazandı. Bu kez Aslan kendi mabedinde, kendi şartlarında ve 50 bin taraftarın desteğiyle sahada olacak. Üstelik Torreira da 11'e dönüyor. Beraberlik tur için yeterli olsa da, Okan Buruk'un öğrencilerinin kazanacağı görüşündeyim.

Panathinaikos - Braga: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Panathinaikos - Braga mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %11’i maçı ev sahibinin kazanmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Faruk Nergiz’in Tercihi: Toplam Gol 2-3

Panathinaikos ilk maçta rakibini oldukça zorlasa da 2-1 kaybetmişti. Rövanşta Braga’yı nasıl bir atmosferin beklediğini tahmin etmek güç değil. İşin ucunda 10 yılı aşkındır katılamadıkları Şampiyonlar Ligi var. Aynı şekilde Braga da son yıllarda Devler Ligi için çok iştahlıydı ve son bir 90 dakika onları grup aşamasına ulaştıracak. İki tarafta da önemli bir eksik bulunmazken Panathinaikos’ta Fenerbahçe’den transfer edilen Arao kadroya yazıldı. Portekiz ekibinde ise ilk maçta sakatlanarak oyundan çıkan Musrati kadroda. Gerçekten tahmini güç bir mücadele. İlk karşılaşmadaki gibi 2-3 gol aralığında bir skor bekliyorum.

Young Boys - Maccabi Hayfa: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Young Boys - Maccabi Hayfa mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %21’i Young Boys galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Berat Kavuş’un Tercihi: Hangi Takım Tur Atlar?: 1

Haberin Devamı

İlk karşılaşmada Maccabi ilk 10 dakika dışında rakibi Young Boys'u pek tehdit edemedi. Young Boys özellikle 10 dakikadan sonra rakibin baskısını kırarak Rıeder ve Lauper'le orta alan hakimiyetini iyice ele almıştı. Young Boys son vuruşlarda sakin kalmayı başarabilse Maccabi deplasmanından galibiyetle dönecekti. Maccabi'de Dia Saba'nın ilk yarıdaki plasesi dışında etkili bir pozisyon göremedik. Young Boys'un hava hakimiyetinin de yüksek oluşu uzun toplarda onları çok fazla avantajlı kıldı. Cornud'un bu karşılaşmada cezası sebebiyle oynayamayacağını notlarımıza eklememiz gerek. Young Boys'un hem kadro kalitesi hem de oyun gücü rakibine göre daha yüksek. Young Boys kendi seyircisi önünde istekli ve iştahlı oyunuyla gruplara kalan ekip olabilir.

Misli’den herkese 20 TL!

Süper Oranlar ile yine en yüksek kazancın adresi olan Misli, 'Alayına misli herkese 20' kampanyasıyla tüm üyelerine 20 TL hediye ediyor. Siz de Misli mobil uygulamasında yer alan 'Alayına Misli herkese 20' kampanyasına katılarak anında 20 TL kazanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları