Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

KF Tirana – Beşiktaş: Maç Sonucu 2

İddaa programı ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün en çok oynanan maçlarından olan KF Tirana – Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %23’ü karşılaşmada Beşiktaş’ın galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

KF Tirana, İstanbul'da 83'te 2-1 bulmuştu ama 90+4'te Semih Kılıçsoy avantajı Beşiktaş'a geri getirmişti. Siyah-beyazlılar rövanşta, ilk maçta da oynamayan Rachid Ghezzal'den faydalanamayacak. Yeni transfer Daniel Amartey deplasman kafilesinde yer aldı; son durumu (ilk 11 olup olmayacağı) maç saati netlik kazanacak. TD Şenol Güneş'in "Amir, Gedson & Salih" orta üçlüsünü bozmasını beklemiyorum... Arnavutluk temsilcisi hem Gürcistan deplasmanında (bir önceki turda) hem de İstanbul'da gol(ler) atabildiyse pek tabii evinde de Beşiktaş'ı boş geçmeyebilir. Sezon başı, 3-1'in rövanşı, düşük vites takılma hesapları derken "karşılıklı gol" izleyebiliriz.

Adana Demirspor – Cluj: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Adana Demirspor - Cluj mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %40’ı karşılaşmadan Adana Demirspor’un galip çıkacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Adana Demirspor’un çok güçlü ve oturmuş bir kadrosu var. Yeni transferler Nani ve Gravillon’un da ilk 11 başlaması bekleniyor. Adana Demirspor geçen sezon evinde taraftarının desteğini alıp çok iyi performanslar ortaya koydu. Bu sefer de net bir galibiyet almasını bekliyorum. Cluj’un en büyük avantajı liginin açık olması. Gol atabilir ama turu geçen taraf Adana Demirspor olur. Hatta Adana Demirspor’un gruplara kadar ilerlemesini bekliyorum.

Debrecen - Alashkert: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Debrecen - Alashkert mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %56’sı karşılaşmadan Debrecen’in galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

İlk maçta her iki takımın kontrollü oyunu tercih etmesi tesadüf değildi. Genel anlamda kontrollü oyunu tercih eden iki takımdan şansını iyi değerlendiren taraf Debrecen oldu. İkinci maçta da benzer bir oyun bekliyorum ve orta skor bahsine yönelmeyi mantıklı bir tercih olarak görüyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları