Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Valerenga - Molde: 2.5 Üst

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Valerenga - Molde mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %29’u karşılaşmada en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Şahin’in Tercihi

Her iki takım da hafta içinde Norveç Kupası çeyrek finaline çıktılar ve galip geldiler. Bu maçın çok ara verilmeden oynanması maçın temposunu doğrudan etkileyecektir. Molde ligde iyi bir form yakaladı ve üst sıralara tırmanıyor. Valerenga ise tam tersine ligin başına göre çok daha kötüler ve son 5 maçta sadece 1 puan toplayabildiler. İki takımın da yorgun olması bu maçta 3.5 alt seçeneğini güçlendiriyor.

Zenit - CSKA Moskova: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Zenit - CSKA Moskova mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %35’i Zenit’in 90 dakikada kazanıp Rusya Süper Kupası’nı kazanacağını almasını bekliyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Zenit ile CSKA, Süper Kupa mücadelesi ile sezonu resmi olarak açıyorlar. Zenit, kadro kalitesi olarak rakibinden üstün olsa da sezonun ilk maçlarında ekiplerin nasıl bir reaksiyon verecekleri belirsiz. İlk devrede ekiplerin biraz daha temkinli olmasını bekliyorum. Tercihim İlk Yarı 0.

Haberin Devamı

Tampereen - Mariehamn: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan Tampereen - Mariehamn mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %19’u ev sahibi galibiyetini tercih ediyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Mariehamn milli aradan sonra çıktığı 2’si kupa 5 maçta 1 yenilgi aldı. Onda da erkenden 10 kişi kaldı. Bu sefer de kolay teslim olmasını beklemiyorum. Ilves 6 maçtır kazanamıyor. Bu da kötü hücum etmesinden kaynaklanıyor. Ev sahibi en az isabetli şut atan ikinci takım. Bu sefer de Ilves’in toplam 2 gol atmasını beklemiyorum. Ilves Tampereen takım olarak 1.5 alt diyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları