Gazete Vatan Logo
Galatasaray Hocam 3'lü sistem bize uymadı

Hocam 3'lü sistem bize uymadı

Başakşehir hezimeti sonrası oyuncularla yaptığı toplantıdan bu sonuç çıkınca Tudor takımı dinledi, Aslan kendine geldi.

Hocam 3'lü sistem bize uymadı

F.Bahçe derbisiyle 4’lü dizilişe geçen Hırvat hoca 1-0’lık yenilgiye rağmen ortaya konan performanstan ve oyundan memnun kalınca Bursa karşısında da sistemini korudu. Tudor bu sezon 11’de de ilk kez tek değişiklik yaparken sistem ve kadro istikrarı farkı getirdi

IGOR Tudor’un göreve gelmesinin ardından inişli çıkışlı grafiği ile dikkat çeken G.Saray, F.Bahçe derbisinin son dakikada kaybedilmesine karşın etkili oyunuyla dikkat çekerken, performanstaki yükselişin karşılığı 5-0’lık Bursa zaferiyle alındı. Jan Olde Riekerink’ten bayrağı devraldıktan sonra Tudor ilk iş olarak sistemsel değişikliğe gitmeyi tercih etti.

KİMYALAR TUTMADI

HIRVAT teknik adam özellikle üçlü savunmanın varyasyonlarını denerken alınan kötü sonuçlar eleştirilerin ortasında kalmasına yol açtı. 4-0’lık Başakşehir hezimetiyle adeta dibi gören sarı-kırmızılılarda kötü gidişe son vermek isteyen Tudor oyuncularla bir toplantı yaparak sorunun kaynağını bulmaya çalıştı. Tüm futbolcularla tek tek görüşen genç çalıştırıcı herkesin fikrini sorarken zirveden üçlü savunma sisteminin takımın kimyasına uymadığı ve oyuncuların buna ayak uydurmakta zorlandığı sonucu çıktı.

Haberin Devamı

BU KEZ DEĞİŞTİRMEDİ

BU sonuç üzerine oyuncularının sesine kulak veren Tudor F.Bahçe derbisi öncesi 4’lü savunmaya geçti. Ezeli rakibe son dakikada gelen golle 1-0 kaybedilmesine rağmen ortaya konan performanstan ve oyundan memnun kalan Hırvat hoca Bursa karşısında da sistemini korudu.

HATTA F.Bahçe maçına kadar Muslera, Selçuk ve Yasin dışında farklı 11’ler sahaya süren Tudor derbi kadrosunda tek değişikliği Semih’le yaparak takımı Bursa karşısına çıkardı. Ve sistem ve kadro istikrarı G.Saray’a Bursa’da 5-0’lık galibiyeti getirdi.