Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar 'Herkes sahada savaştı'

'Herkes sahada savaştı'

Neriman Özsoy: "Bu madalyayı evimin en güzel yerine koyacağım"

'Herkes sahada savaştı'

Türkiye Kadın Voleybol Takımı'nın Bakü'de düzenlenen 1. Avrupa Oyunları'nda Polonya'yı 3-0 yenerek altın madalyayı kazanması sonrası açıklama yapan milli takım başantrenörü Ferhat Akbaş, "Böyle bir başarı kazandığımız için çok mutluyum" dedi.

Ferhat Akbaş, "Bu gelen başarıdan dolayı çok mutluyum. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum.Bugün burada kalpten ve yürekten oynadılar. Tüm maç inanılmaz istekli, bayrak için oynadık. Fazla söyleyecek bir şey yok ülkemize ve ülkemiz sporuna bu madalya armağan olsun" şeklinde konuştu.

Türkiye Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Akbaş, Azerbaycan tarafından ilk defa düzenlenen Avrupa Oyunları hakkında ise, "Avrupa Oyunları bence Olimpiyatlar kadar profesyonel bir organizasyon oldu. Azerbaycan çok müthiş bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Onları da tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Milli voleybolcularımızdan Neriman Özsoy ve kaptan Güldeniz Önal da açıklamalarda bulundular.

Oynadığı başarılı voleybol ile milli takımımızın oyunlardaki en skorer ismi olan Neriman Özsoy, "Bugün bu madalya bir sporcunun yaşayabileceği en mutlu anlardan biri. Bu madalyayı evimin en güzel yerine koyacağım. 2013-2014 yılı milli takım için çok iyi geçmemişti ama bu altın madalya ile geri dönüş yaptığımızı söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"HERKES SAHADA TAKIM İÇİN SAVAŞTI"

Milli Takımımızın kaptanı Güldeniz Önal, ise burada kazanılan başarının çok önemli olduğunu ve gelecek için çok iyi olduğunu söyledi.

Tecrübeli oyuncu, "Bugün burada hepimiz çok iyi oynadık. Herkes sahada takım için savaştı ve başarılı olduk. Burada hiç forma şansı bulamayan oyuncu ile sürekli oynayan diye bir ayrım olmadan hepimiz çok sevindik. Bazı maçlarda zorlansakta bu genç ve yeni bir takım olduğumuz içindi. Herkesi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.