Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Lig yarışında son haftalara girilirken derbi heyecanı için geri sayım başladı. Galatasaray'ın Beşiktaş ile karşılaşacağı derbi maçı ne zaman, saat kaçta canlı izlenecek? İşte maç hakkında detaylar...

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftası dev bir derbiye sahne olacak. Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, deplasmanda Avrupa kupalarına gitme hedefi bulunan Galatasaray'a konuk olacak.

Dev derbide ilk raundu Beşiktaş kazanmıştı. 14 Aralık Pazartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynan ilk maçta Galatasaray, Hollandalı yıldız futbolcusu Sneijder'in golüyle 1-0 öne geçmiş, Beşiktaş önce Mario Gomez ile beraberliği yakalamış Gökhan Töre'nin golüyle de kariılaşmadan 2-1 galip ayrılmıştı.

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta

Galatasaray Beşiktaş Spor Toto Süper Lig 32. hafta karşılaşması 8 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de oynanacak

Galatasaray Beşiktaş maçı hangi kanalda

Galatasaray Beşiktaş Spor Toto Süper Lig 32. hafta karşılaşması Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı sampiy10.com'un Canlı Anlatım sayfasından da takip edebilirsiniz...

Yok böyle derbi

Haftanın, hatta sezonun maçı bugün oynanacak. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde tüm Türkiye’nin gözü Arena’da olacak. Yarıştan düşmüş gibi gözükse de zirveye ayar çekmek isteyen Galatasaray, Avrupa bileti için sahaya çıkacak. Beşiktaş ise kazanırsa en zorlu engeli aşacak, şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayacak.

Haberin Devamı

Muhtemel 11'ler;

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Denayer, Hakan, Carole, Selçuk , Donk, Sneijder, Linnes , Yasin, Podolski

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Marcelo, Tosic, İsmail, Oğuzhan , Atiba, Sosa, Olcay , Quaresma, Gomez