Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Arda Güler 2027'ye kadar Fenerbahçe'de! Yeni serbest kalır maddesi ise dudak uçuklattı

Arda Güler 2027'ye kadar Fenerbahçe'de! Yeni serbest kalır maddesi ise dudak uçuklattı

Sözleşmesinde '1500 dakika oynamazsa 5 milyon euro karşılığında serbest kalır' maddesi kaldırılacak olan Arda Güler için Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. Başkan Ali Koç 18 yaşındaki yetenekle 2027'ye kadar kontrat uzatmaya hazırlanıyor.

Arda Güler 2027'ye kadar Fenerbahçe'de! Yeni serbest kalır maddesi ise dudak uçuklattı

Türk futbolunun en büyük yetenekleri arasında gösterilen Arda Güler'in Fenerbahçe'deki geleceği hakkında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Arda'nın yeni sözleşmesindeki özel madde belli oldu.

MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe formasıyla A Takım'a kadar yükselmeyi başaran Arda Güler, gösterdiği performansla taraflı, tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı. Genç oyuncu A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından ay-yıldız forma için de davet edilmişti.

BAŞKAN SAHAYA İNİP DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Konyaspor maçında ilk düdük öncesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya inerek ısınan Arda Güler'in yanına gitti ve kulağına bir şeyler fısıldamasının ardından sarıldı. Başkan Ali Koç'un bu hareketinin nedeni daha sonra ortaya çıktı. Ali Koç'un 25 Şubat 2005 doğumlu olan Arda Güler'in doğum gününü kutlamak için sahaya girdiği öğrenildi.

ARDA GÜLER DİNLENDİ

Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de Arda Güler çalışmaya katılmadı. Gribal enfeksiyon sebebiyle dinlendirilen genç yıldızın yanı sıra sakatlıkları bulunan Batshuayi ve Luan Peres de antrenmanda yer almadı. Bu sezon yaşadığı iki ciddi sakatlığı atlatan Joao Pedro’nun Kayserispor maçının kadrosunda olması bekleniyor. Takım arkadaşları da formasına kavuşmak için gün sayan deneyimli golcüye büyük destek veriyor. Teknik heyet yarın yapılacak taktik antrenmandan sonra Joao Pedro’nun durumuyla ilgili kararını verecek.

Haberin Devamı

2 YIL DAHA UZATILACAK

Fenerbahçe Kulübü, genç yıldızı Arda Güler'in sözleşmesini uzatma konusunda son aşamaya geldi. Sarı- Lacivertliler, genç yıldızının 2025 yılında sona erecek sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatacak. Resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi.

SERBEST KALMA MADDESİ 35 MİLYON EURO

Teknik direktör Jorge Jesus'un, "Geleceğin yıldızlarından biri olacak" dediği Arda Güler ile imzalanacak yeni sözleşmenin detayları da netleşti. Kanarya, 18 yaşındaki futbolcunun sözleşmesine 30-35 milyon euro civarında bir serbest kalma bedeli ekleyecek. Avrupa kulüplerinin listesindeki futbolcudan önümüzdeki dönemde transferi halinde maksimum gelir elde edilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

DAKİKA MADDESİ KALDIRILACAK

Fenerbahçe ayrıca yeni sözleşmede, '1500 dakika oynamazsa 5 milyon euro karşılığında serbest kalır' maddesini de kaldıracak. Oyuncunun ailesiyle çok iyi bir iletişimi olan Başkan Ali Koç'un da genç futbolcunun kalmasını çok istediği belirtildi.

5 GOLE KATKI

Bu sezon, Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası, Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 18 karşılaşmada 481 dakika süre alan Arda Güler, 3 gol ve 2 asistlik performans ortaya koydu.

Arda Güler 2027ye kadar Fenerbahçede Yeni serbest kalır maddesi ise dudak uçuklattı