Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 4 kulüp onu istedi Haji Wright Fenerbahçe'ye mesaj gönderdi

4 kulüp onu istedi Haji Wright Fenerbahçe'ye mesaj gönderdi

Glasgow Rangers ve 3 İtalyan kulübünün peşinden koştuğu ABD'li forvetin gönlünde Fenerbahçe var.

4 kulüp onu istedi Haji Wright Fenerbahçe'ye mesaj gönderdi

Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor'un golcü futbolcusu Haji Wright, Avrupa'dan çok sayıda takımın radarına girdi. Akdeniz ekibinin başarılı forveti için gösterilen ilginin yanı sıra resmi teklifler de gelmeye başladı.

Haji Wright için Rangers'ın teklifi sonrası Antalyaspor yönetiminin harekete geçtiği öğrenildi. Kırmızı-beyazlıların gelen tekliflerin ardından Fenerbahçe'ye mesaj gönderdiği öne sürüldü. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

DEVRE ARASINDA GÜNDEME GELMİŞTİ

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe, ocak ayında Adana Demirspor'dan Samet Akaydın ile Parma'dan Jayden Oosterwolde'yi kadrosuna katmıştı. Yönetim, Antalyaspor'un yıldızı Haji Wright için de girişimlerde bulunmuştu. Ancak Antalyaspor'un 10 milyon euro talep etmesi nedeniyle çabalar sonuçsuz kalmıştı.

ABD'li forvetin sezon sonunda Akdeniz ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Antalyaspor, teklifler almaya başladı. İskoçya'dan Rangers'ın 7 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra sonraki satıştan pay önerdiği öğrenildi. Ayrıca İtalya'dan da 3 kulübün Wright için benzer tekliflerde bulunduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

ZİRVE YARIŞINA SICAK BAKIYOR

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Antalyaspor Yönetimi'nin Fenerbahçe'ye, Haji Wright için teklif verebilecekleri mesajını gönderdikleri öğrenildi. Sarı-lacivertliler, Akdeniz ekibinin ocak ayında istediği 10 milyon euroyu yaz döneminde de vermeyi düşünmüyor. Ancak 7 milyon euroyu taksitli ödeyecek şekilde bir teklif yapılabilir.

25 yaşındaki forvetin şampiyonluk mücadelesi veren bir takımda kariyerini sürdürmek istediği, bu nedenle Rangers'ın yanı sıra masaya oturması halinde Fenerbahçe'ye sıcak bakacağı belirtildi.

F.BAHÇE İÇİN İYİ BİR SEÇENEK

Sarı-lacivertliler yeni sezon öncesinde hücum hattını takviye etmek istiyor. Sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki Enner Valencia'nın durumu belirsiz... Serdar Dursun ile de yolların ayrılması bekleniyor. Ayrıca Joao Pedro'ya gelecek teklifler de değerlendirilecek.

Bu nedenle Wright transferi, Fenerbahçe için önemli bir seçenek. ABD'li forvet bu sezon Antalyaspor'da 25 lig maçında 15 gol atarken 3 de asist yaptı.

4 kulüp onu istedi Haji Wright Fenerbahçeye mesaj gönderdi

Haberin Devamı