Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kariyerinde tam 8 farklı mevkide oynadı! Aradaki fark 2 milyon euro

Kariyerinde tam 8 farklı mevkide oynadı! Aradaki fark 2 milyon euro

Christian Fassnacht için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Young Boys'la 1 yıllık sözleşmesi kalan tecrübeli futbolcu için İsviçre ekibine 2 milyon euro teklif etti.

Kariyerinde tam 8 farklı mevkide oynadı! Aradaki fark 2 milyon euro

Hücum bölgesindeki transferleri tamamlamaya çok yaklaşan Beşiktaş, orta saha için radarına aldığı Christian Fassnacht için de büyük bir adım attı. Kariyerinde 8 farklı mevkide oynayan ve joker olarak görülen tecrübeli futbolcu için kulübüne 2 milyon Euro teklif yapan yönetim, Young Boys'un 4 milyon Euro isteğine yanaşmıyor. Fassnacht'ı ve eşini geçtiğimiz günlerde İstanbul'a davet eden siyah-beyazlılar, Vodafone Park ve tesisleri gezdirdi. Stadyuma ve İstanbul'a hayran kalan İsviçreli, Beşiktaş'a olumlu yanıt verdi. Artık siyah-beyazlılar bonservis pazarlığını bitirip oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

RIDVAN YILMAZ'DA TOTTENHAM DEVREDE

Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz, Eintracht Frankfurt'a transfer olmak için gün sayarken, kulüpler arasında ödeme konusunda anlaşmazlık çıktı. Alman basınından Frankfurter Neue Presse'de yer alan haberde şu ifadeler yer aldı: "Bundesliga ekibi bonservis bedelini taksitle ödemek istiyor ancak Beşiktaş buna istekli görünmüyor." Haberde, 21 yaşındaki sol bekin Almanya'ya transfer kararı almasını Frankfurt'un koz olarak elinde tuttuğuna da vurgu yapıldı. Masaya önce 3 milyon Euro'luk teklifle gelen Frankfurt, Beşiktaş'ın 10 milyon Euro'da ısrar etmesi üzerine teklifini 1 milyonu performans bonusu olmak üzere 6.5 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay olarak güncellemişti. Bu gelişmenin ardından Tottenham'ın devreye girdiği de iddia edildi.

Haberin Devamı

Kariyerinde tam 8 farklı mevkide oynadı Aradaki fark 2 milyon euro