Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 2+1 yıllık sözleşme ve 2.3 milyon euro maaşı reddetti

2+1 yıllık sözleşme ve 2.3 milyon euro maaşı reddetti

Beşiktaş'ın transferi için yoğun uğraş verdiği ve menajeri Federico Pastorello ile masaya oturduğu Roberto Pereyra kendisine sunulan 2+1 yıllık kontratın yanı sıra 2.3 milyon euro'luk maaşı reddetti.

2+1 yıllık sözleşme ve 2.3 milyon euro maaşı reddetti

Ante Rebic’i Milan’dan transfer eden Beşiktaş, Udinese ile sözleşmesi biten Roberto Pereyra’yı henüz ikna edemedi.

Siyah-beyazlılar, Şenol Güneş’in ısrarla istediği 32 yaşındaki Arjantinli orta sahanın menajeri Federico Pastorello ile dün İstanbul’da pazarlık masasına oturdu. Yapılan görüşmede tarafların maddi konularda anlaşma sağlayamadığı aktarıldı.

Siyah-beyazlılar birçok İtalyan kulübünün listesinde yer alan Pereyra’ya 2+1 yıllık sözleşme, 2,3 milyon euro garanti ücret ve 600 bin euro da imza parası teklif etti. Ancak deneyimli futbolcunun bu cazip teklife olumlu yanıt vermediği vurgulandı. Pereyra’ya son teklifini yapan siyah-beyazlıların bu gelişme üzerine beklemeye geçtiği kaydedildi.

Beşiktaş’ın Oxlade Chamberlain ile de görüşmelerini sürdürdüğü aktarıldı. Liverpool’la sözleşmesi biten İngiliz orta sahanın siyah-beyazlı takıma gelmeye hazır olduğu ve transferin kısa süre içinde sonuçlanabileceği savunuldu.

Kartal, Çin ekibi Shanghai Port’ta forma giyen Arjantinli kanat oyuncusu Matias Vargas için de girişimlerini hızlandırdı. Siyah-beyazlı yönetimin, Vargas’la yıllık 1,8 milyon euro karşılığında anlaştığı, Shanghai Port’la yapılan görüşmelerin ise devam ettiği öğrenildi. Çin ekibi, Beşiktaş’ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifini kabul ederse transferin önünde engel kalmayacak.

Haberin Devamı

TAYFUR'DA ÖDEME PLANI SORUNU VAR

Beşiktaş ile Alanyaspor arasında Tayfur Bingöl için yapılan görüşmelerde ödeme planı sorunu yaşandığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlılar tüm ödemeleri 2024 yılında yapmak isterken, 1 milyon euro bonservis bedeli talep eden Akdeniz ekibinin bunu kabul etmediği belirlendi. Kulüpler önümüzdeki günlerde ödeme planında anlaşırsa Tayfur imzayı atacak. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Beşiktaş forması giyen deneyimli oyuncu aksi halde kariyerine büyük olasılıkla Alanyaspor’da devam edecek. (Milliyet)

2+1 yıllık sözleşme ve 2.3 milyon euro maaşı reddetti