Gazete Vatan Logo
Futbol Milli maç ne zaman? Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Milli maç ne zaman? Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi’nde heyecan devam ediyor! Litvanya’yı yenerek grubunda liderliğe yükselen A Milli Takımımız, Lüksemburg ile karşı karşıya geliyor. Peki, Milli maç ne zaman? Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye Lüksemburg maçı detayları…

Milli maç ne zaman? Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi üçüncü haftasında Türkiye Lüksemburg ile karşı karşıya geliyor. Faroe Adaları'nı 4-0, Litvanya'yı ise 6-0 yenerek grupta ikide iki yapıp liderliğe yükselen Türkiye, üçüncü maçına Lüksemburg ile çıkacak. Peki, Milli maç ne zaman? Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye Lüksemburg maçı detayları…

TÜRKİYE LÜKSEMBURG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye ile Lüksemburg arasında oynanacak olan UEFA Uluslar C Ligi, üçüncü hafta maçı, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü oynanacak. Stade de Luxembourg'da oynanacak olan mücadele saat 21.45'te başlayacak. Maç, TRT 1 kanalından şifresiz olarak ekranlara gelecek.

A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Altay Bayındır (Fenerbahçe), Doğan Alemdar (Rennes), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Mert Müldür, Kaan Ayhan (Sassuolo), Zeki Çelik (Lille), Cenk Özkaçar (OH Leuven), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Norwich City), Eren Elmalı (Kasımpaşa), Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş)

Haberin Devamı

Orta saha ve forvet: Cengiz Ünder (Olimpik Marsilya), Yunus Akgün (Adana Demirspor), Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu (Galatasaray), Dorukhan Toköz (Trabzonspor), Hakan Çalhanoğlu (Inter), Orkun Kökçü (Feyenoord), Salih Özcan (Köln), Doğukan Sinik (Fraport TAV Antalyaspor), Enes Ünal (Getafe), Serdar Dursun (Fenerbahçe), Tiago Çukur (Watford).