Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fenerbahçe'den sürpriz transfer kararı

Fenerbahçe'den sürpriz transfer kararı

Beşiktaş derbisinden 3-1'lik zaferle ayrılan Fenerbahçe'deki son gelişmeler değerlendirildi. Fenerbahçe'nin yeni transferleriyle ilgili açıklama geldi.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer kararı

Süper Lig’in 15’inci haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Dev derbiden sarı-lacivertli ekip 3-1'lik galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürdü. Mücadelenin ardından Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi. Skorer Instagram canlı yayınında Serkan Özen'in sorularını yanıtlayan Senad Ok, sarı-lacivertli ekibin transfer hedeflerini de açıkladı.

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde: 

'ARADAKİ FARK ÇOK BÜYÜK'

"Fenerbahçe için tek taraflı geçti mücadele. İki takım arasında çok büyük fark var. Beşiktaş'ın sahadaki bonservis bedeli ne kadardır? Fenerbahçe'nin yedeği Cengiz bile Beşiktaş'ın 11'ini toplasan vereceğin maksimum bonservise yakın. Aradaki fark bu kadar büyük. Fenerbahçe'nin ne kadar iyi bir kadroya sahip olduğunu söylemek istiyorum. 40 yaşındayım hayatım boyunca bu kadar kötü bir Beşiktaş görmedim. Beşiktaş tarihinin en kötü takımı. Beşiktaş'ın en az Fenerbahçe ve Galatasaray kadar kaliteli oyunculara sahip olması gerekir."

Haberin Devamı

'KİNG VE BATSHUAYİ OLSA  KAÇIN SIRADAYDI?'

"Problem şu yarın yine bir sakatlık olursa İsmail hoca çabuk bir şekilde çözüm bulmalı. Fenerbahçe'nin saha içerisinde de teknik direktörleri var. Tadic ve Dzeko eleştirildi ama buradan soruyorum, onlar yerine Batshuayi ve King olsa Fenerbahçe kaçıncı sıradaydı?"

'İSMAİL HOCA İYİ ANALİZ YAPTI'

"İsmail hoca iyi bir analiz yaptı. Hem Rıza hoca dönemindeki hem de önceki maçlar izlendi. Savunmadaki yerleşme hataları gözlemlendi. Beşiktaş'ın coşkulu başlayacağı beklentisi vardı ve önde baskı yapıldı. Bunlar birleşince tek taraflı bir maç geçti."

'FENERBAHÇE'NİN TEK RAKİBİ GALATASARAY'

"Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı daha rahat yenmesi gerekiyordu. Ama Fenerbahçe'nin gerçek anlamdaki tek rakibi Galatasaray. Galatasaray'la ne gibi farklar var bunların iyi analiz edilmesi gerekiyor. Galatasaray ve Beşiktaş arasında da çok büyük bir fark var. Fenerbahçe'nin kendisini Galatasaray'a göre değerlendirmesi gerekiyor."

KRUNİC TRANSFER SON DURUM

"Krunic'le alakalı Fenerbahçe'nin bir sorunu yok. Konu oyuncu ile Milan arasında artık. Krunic sürekli buraya gelmek istiyordu, Milan'la da bağı koptu. Fenerbahçe 10 milyon euro vermeyeceğiz, sezon başındaki teklifi yapmayacağız dendi. Bu konuda acele edilmiyor. Krunic'in gerçekleşmesini bekliyorum."

Haberin Devamı

KANAT FORVET HAMLESİ

"Son olarak da kanat forvet istiyor Fenerbahçe. Ama bu lüks bir transfer, olursa gerçekleştirilecek. İsmail hoca istiyor. Mesela Cengiz tipik bir kanat oyuncusu ama kanat forvet isteniyor."

PRİM VERİLDİ Mİ?

"Normalde Başkan ilk geldiğinde prim vermiyordu. Ama sonrasında fikri değişti. Benim en son bildiğim bir prim sistemi var dolayısıyla kazandığında alacağı prim belliydi."