Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe tercümanını kovdu

F.Bahçe tercümanını kovdu

F.Bahçe'nin Beşiktaş'tan transfer ettiği tercüman Tuğkan Keçecioğlu'nun işine son verildi. Yönetim Keçecioğlu'nu F.Bahçe'ye küfürlü tezahürat yaptığı bir video ortaya çıktığı için kovdu.

F.Bahçe tercümanını kovdu

Fenerbahçe'de tercüman şoku yaşanıyor... Sezon başında tercümanlık görevine getirilen Tuğkan Keçecioğlu'nun ortaya çıkan videosu sarı-lacivertli camiayı şok etti.

Bir dönem Beşiktaş'ta da görev yapan Keçecioğlu'nun 2008 yılında İspanya'da okurken İspanyol arkadaşlarına yaptırdığı tezahüratla Fenerbahçe aleyhine küfrettirdiği ve bu tezahüratı videoya çektiği, bir taraftar sitesince ortaya çıkarıldı.



Videonun sosyal medyada yayıldığı anda, bu bilgi Fenerbahçeli yönetici Ömer Temelli'ye de ulaştı. Temelli, kendisine Twitter üzerinden mesaj atan taraftarlara görüntüyü izleyeceklerini belirtip 'Gereği yapılacak' şeklinde mesaj attı. Ardından bir gün sonra tercüman Tuğkan Keçecioğlu'nun kulüpteki görevine son verildi. Fenerbahçe'de Samet Güzel'in ardından tercüman sorunu bitmek bilmiyor. Samet'in 8 yıllık görev süresinin sonunda bir yıl içerisinde ikinci kez tercüman kovuldu.

(Sabah)