Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe ‘F.Bahçe’de ikincilik başarı değildir’

‘F.Bahçe’de ikincilik başarı değildir’

SPOR Toto Şampiyonlar Kupası’nda VakıfBank’ı 3-2 mağlup ederek zafere ulaşan F.Bahçe Grundig’de maç sonrası herkes büyük sevinç yaşadı.

‘F.Bahçe’de ikincilik başarı değildir’

VATAN’a konuşan sarı-lacivertli yönetici Hakan Dinçay, ve voleybolcular Merve Dalbeler ile Polen Uslupehlivan şunları söyledi:

HAKAN DİNÇAY: “Güzel başladık. Hem Avrupa hem de Türkiye’de şampiyonluklar yaşamak istiyoruz. F.Bahçe’de hiçbir zaman 2.’lik başarı değildir, her zaman şampiyonluklar tarihte kalır. Bu yüzden camiamızın hedefi şampiyonluktur. İlk kupada şampiyon olmak bizi çok mutlu etti. Umarım bundan sonra hem Avrupa’da hem de Türkiye’de şampiyon olup bunu taraftarımıza armağan ederiz.”

MERVE DALBELER: “Gerçekten 4 aylık bir milli takım döneminden sonra buraya çok zorlu bir süreçten geliyoruz. 2-3 günlük bir hazırlıktan sonra ligde Salihli Bld. ile oynadık. Şampiyonlar Kupası’nda ise VakıfBank karşısında zor anlarımız da oldu ama birbirimize güvenerek geri dönmeyi başardık. O yüzden çok mutluyuz. Bu zor günlerde kupa kazanarak insanların yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize.”

POLEN USLUPEHLİVAN: “Çok mutluyum tabii ki. Ankara’nın bize uğurlu geldiğini biliyorum. Geçen sene bıraktığımız yerden devam ettik. Bu çok önemliydi bizim için. Yeni bir takımız, VakıfBank’ta öyle, çok kuvvetli bir takım. İnişli çıkışlı oynamamıza rağmen kazanmayı başardık. Yavaş yavaş takım oyununu oturttukça çok daha iyi olacağını biliyorum.”

Haberin Devamı