Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Sultanlar Ligi final maçı ne zaman? Vakıfbank-Fenerbahçe Opet maçı ne zaman?

Sultanlar Ligi final maçı ne zaman? Vakıfbank-Fenerbahçe Opet maçı ne zaman?

Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi play-off final serisi beşinci ve son maçı için nefesler tutuldu. Vakıfbank-Fenerbahçe Opet ile karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi kazanan takım 2021-2022 sezonu şampiyonu olacak. Peki, Sultanlar Ligi final maçı ne zaman? Vakıfbank-Fenerbahçe Opet maçı ne zaman? Vakıfbank-Fenerbahçe Opet maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

Sultanlar Ligi final maçı ne zaman? Vakıfbank-Fenerbahçe Opet maçı ne zaman?

2021-2022 sezonu Sultanlar Ligi’nde heyecan dorukta. Sezonun şampiyonu belli olacak. Sultanlar Ligi play-off final serisi son maçı Vakıfbank-Fenerbahçe Opet arasında oynanacak. Mücadeleyi kazanan takım 2021-2022 sezonu şampiyonu olacak. Peki, Sultanlar Ligi final maçı ne zaman? Vakıfbank-Fenerbahçe Opet maçı ne zaman? Vakıfbank-Fenerbahçe Opet maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

VAKIFBANK-FENERBAHÇE OPET MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi play-off final serisi beşinci ve son maçında VakıfBank, 12 Mayıs Perşembe günü Fenerbahçe Opet'i konuk edecek. VakıfBank Spor Sarayı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Müsabaka TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Opet, yarın sahadan galip ayrılması halinde 4 sezon sonra şampiyonluk sevinci yaşayacak. Sarı-lacivertli ekip ligde son olarak 2016-2017 sezonunda bu başarıyı elde etmişti.

VakıfBank ise rakibine üstünlük kurması durumunda son 5 sezonda dördüncü kez şampiyonluk kupasını müzesine götürecek. Sultanlar Ligi'nde 2019-2020 sezonu, Kovid-19 salgını nedeniyle şampiyon ilan edilmeden sonlandırılmıştı.

Haberin Devamı