Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Destekleri kusur kalsın’

‘Destekleri kusur kalsın’

DÜNYA ve Olimpiyat şampiyonu milli halterci Nurcan Taylan amatör branşlara olan ilgisizliğe isyan etti

‘Destekleri kusur kalsın’

TSYD’nin düzenlediği 48. yıl sporun zirvesi seminerine katılan Taylan madalya avcıları konulu oturumda 2012 Londra Olimpiyatları’na kendi imkânlarıyla hazırlanacağını ve kimseden destek beklemediğini söyledi. İşte milli haltercinin gündem yaratacak sözleri:

“Antalya’da 121 kilo ile dünya rekoru kırarak bu siklette ne kadar iddialı olduğumu tüm dünyaya gösterdim. Ancak tüm bunlara rağmen büyük kulüpler ve sponsorlar bizi desteklemiyor. Artık kimseden de yardım beklemiyorum. 2012’ye de yine tek başıma hazırlanacağım. Zaten fazla bir spor hayatım kaldığına da inanmıyorum. Yine de tekrar Olimpiyat Şampiyonu olabilmek için çok çalışıyorum. Dünya şampiyonu olduğumun ertesi günü idmanlara başladım.

‘ÖDÜLLERİM VERİLMEDİ’

Kulübümden 1500 TL maaş alıyorum. Ayrıca, beden eğitimi öğretmeniyim ve oradan da 1500 TL kazanıyorum. 2010’da hakettiğim ödüllerimin daha hiç biri yatmadı. İşte bu imkanlarla olimpiyatlara hazırlanıyorum. Hadi ben kendimden vazgeçtim hiç olmadı benden sonra geleceklere destek olsunlar. Beklenen başarı işte o zaman gelecektir.”

Haberin Devamı